joana.mz 11.06.13, 20:10 Gdzie kupię stacjonarnie? Chodzi mi o takie same jak występują jako dodatek do płatków (np just fit z biedronki, czy fitella). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marika012 Re: truskawki suszone/chipsy truskawkowe 11.06.13, 21:23 Kupowałam kiedyś w Stokrotce. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: truskawki suszone/chipsy truskawkowe 12.06.13, 08:51 teraz sezon, mozna samemu zrobic na zapas, z innych owoców tez.przy pomocy takiego sprzetu np: Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz patatajowa 12.06.13, 10:36 a robiłaś kiedyś? Mam możliwość wypożyczenia takiego sprzętu Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: patatajowa 13.06.13, 08:26 nie ale moja mama ma taki i robi,kiedys w ramach eksperymentu dzieci wsadzily tam nawet arbuza -i wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: patatajowa 13.06.13, 16:54 Mam taką suszarkę i polecam jej zakup, ewentualne wypożyczenie, jeżęli ktoś ma taką możliwość. Truskawek co prawda nie suszyłam, ale maliny owszem. Smakowały fenomenalnie! W tym roku mam zamiar suszyć jabłka i może śliwki? joana.mz napisała: > a robiłaś kiedyś? > Mam możliwość wypożyczenia takiego sprzętu Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: patatajowa 17.06.13, 14:38 dzięki - no właśnie - maliny suszone kupuję czasem, spróbuję w takim razie je zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
ann1610 Re: truskawki suszone/chipsy truskawkowe 12.06.13, 09:15 Poszukaj pod nazwą truskawki liofilizowane, tak to się fachowo nazywa, w necie w wielu sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: truskawki suszone/chipsy truskawkowe 12.06.13, 10:37 dzięki, ale właśnie chcę stacjonarnie. nie lubię w necie kupować czegoś co jest tańsze niż koszty wysyłki, a nie jest mi to "niezbędnie koniecznie potrzebne" Odpowiedz Link Zgłoś
magcichocka1 Re: truskawki suszone/chipsy truskawkowe 12.06.13, 21:24 U nas można je kupić na stoisku/sklepiku z herbatami i kawami. W ofercie są również maliny i żurawina. Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: truskawki suszone/chipsy truskawkowe 12.06.13, 22:20 W Piotrze i Pawle, koło zdrowej żywności. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: truskawki suszone/chipsy truskawkowe 13.06.13, 11:55 w Piotrze i Pawle obok eko żywności Odpowiedz Link Zgłoś