24.06.13, 10:00
Macie ? Używacie? Rozważam zakup przed wyjazdem wakacyjnym i sama nie wiem czy warto... Sprawdzi się dla 4 i 2 latków? Ewentulanie co polecacie w zamian lub gdzie kupowaliście smile Zastanawiam się jeszcze nad poduszką i kocykiem trunki, tylko nie wiem czy to bardziej bajer czy rzeczywiście się wygodnie śpi na tej poduszeczce w samolocie czy foteliku...
Obserwuj wątek
    • pasik Re: trunki 24.06.13, 10:02
      kłania się archiwum
      używamy choć ma już 7 lat..ale na wyjazdy wakacyjne jako nauka pakowania swoich rzeczy jak najbardziej polecam.
    • dwellajna Re: trunki 24.06.13, 10:18
      bylo duzo na ten temat
      ja mam dla 3-latki i choc chetnie sie pakuje, to na lotnisku i tak koniec koncow ciagnie ja ktores z nas (nie chce tez jechac na niej), 2-latek na pewno sam nie pociagnie jej wyladowanej, a z niej nie wiem czyy nie spadnie - walizka jest srednio zwrotna z obciazeniem. do wyciagania rzeczy na pokladzie samolotu srednio wygodne (trzeba wcale niemalej przestrzeni by ja rozlozyc). poduszka jak poduszka i kocyk jak kocyk, nie sadze by dokonali rewolucji w tych 2 aspektach tongue_out
    • wielkajolka Re: trunki 24.06.13, 10:51
      mamy walizkę, torbę do walizki itp - dzieci używają raczej do zabawy: jedno ciągnie drugie, pakują w nią swoje drobiazgi (muszelki znad morza, piasek smile, kredki itd. Do ubrań u nas się nie sprawdza, bo jednak jest mała. Nad kocykiem i poduszką też się zastanawiałam, ale zrezygnowałam jak zobaczyłam jakiej wielkości jest kocyk (strasznie wąski i krótki).
      Ja teraz zastanawiam się nad plecakami (są fajne wzory), ale nie jestem pewna czy się sprawdzą
      • tamyk Re: trunki 24.06.13, 12:03
        Dzięki smile Poczytałam stare wątki, dla Idy byłaby super, Jasiowi najwyżej ponosimy. Ogądałam jeszcze skiphopy, ale na tych przynajmniej dziecko przysiądzie np. w kolejce. Chciałam je bardziej na zabawki, itp, ale mówicie, że w samolocie niewygodni wyciągać... hmmm, teraz nie wiem. Gdzie kupowaliście?
        • pasik Re: trunki 24.06.13, 12:35
          My na allegro, ale z bajerami typu- krowa, biedronka ,lew
          czasem taniej można kupić na amazonie.
          Rzeczywiście w samolocie nie podjęłabym rozpakowywania tego.
          W walizce jeździły z nami zabawki ,a potem już ubrania dla pannysmile
    • sinceramente Re: trunki 24.06.13, 13:07
      Mamy, używamy, choć młoda też już nogi ma długie wink
      Świetnie się sprawdza na dużych dworcach i lotniskach.

Obsługę trunki w samolocie znacznie ułatwia totebag.
      • tamyk Re: trunki 24.06.13, 21:00
        Dzięki, chyba będę kupować smile Najtańsze znalazłam w merlinie - 127 zł smile
        • aggiej Re: trunki 26.06.13, 12:23
          mamy i baardzo polecam! moj 21 mczny synek ja uwielbia!!! niedawno mielismy ja ze soba na wakacjach. byla bardzo przydatna na lotnisku... no i wzbudzala duze zainteresowanie turystow smile do srodka zapakowalam wszystko co bylo potrzebne dla malego podczas lotu czyli zabawki, ksiazeczki, kocyk i mala poduszke. moj syn najwieksza frajde mial gdy sam ja ciagnal ale gdy byl juz zmeczony maz ciagnal go na walizce. uwazam ze walizka jest idealnych ksztaltow i bardzo dobrze sie ja wyjmuje z luku bagazowego. w domu uzywany jej do pzrechowywania zabawek i jako ozdobe do pokoju dzeciecego. ja kupilam na allegro. tez dosyc dlugo sie zastanawialam czy ja kupic bo tania nie jest... i dzis musze stwierdzic ze to byl jeden z lepszych zakupow! polecam!
    • scarlett74 Re: trunki 26.06.13, 15:46
      Do jakiego wieku takie walizeczki są przydatne, czy dla 5-6 latki będzie ok?(ma swój ulubiony plecak na swoje skarby,więc pod tym kątem odpada ,bardziej na ubrania)
      • cali.staa "trunki" biedoronkowe - przecena 07.07.13, 13:04
        W Biedronce podróbki trunków przecenione na 59,90zł
        Kupił je ktoś? Warto? Podobne choć ciut do oryginału? (w sensie jakości)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka