Dodaj do ulubionych

Temperówka elektryczna - jaka

08.08.13, 16:37
Moje dzieciaki uwielbiają rysować i nie nadążamy już z ostrzeniem kredek. Pomyślałam o jakiejś pomocy wink Podobno są takie wynalazki jak temperówki elektryczne, czy są godne uwagi? Rozważam jeszcze kupno temperówki na korbkę (hit mojego dzieciństwa wink, ale chyba elektryczna będzie lepsza?
Obserwuj wątek
    • majarzeszow Re: Temperówka elektryczna - jaka 08.08.13, 16:43
      Elektryczna to straszny badziew. kupilam taka raczej z tych drogich i lezy nieuzywana. nie "łapie" dobrze kredki, zacina sie, czasem pol kredki sie wytemperuje. przeprosilismy sie ze zwykla, metalowa (bo te plastikowe pekaja).
    • patatajowa Re: Temperówka elektryczna - jaka 08.08.13, 16:51
      polecam z lidla. mamy dwie juz drugi rok i sa ok. do cienkich i grubych kredek, sa co roku w lidlu w okolicach wrzesnia.
      • asiakh Re: Temperówka elektryczna - jaka 08.08.13, 17:02
        Też miałam tę lidlową działała bez zarzutu ok. 2 lat. To naprawdę duża wygoda. Kilka dni temu kupiłam nową, były w ofercie jakiś tydzień temu. Może jeszcze gdzieś są? Są też w najnowszej ofercie auchan nawet tańsze od lidlowskich za 15,99. Jakości nie znam.
        • sylwina128 Re: Temperówka elektryczna - jaka 08.08.13, 17:31
          ja też kupiłam w lidlu w tamtym tygodniu. Na razie działa bez zarzutu. Koleżanka u nas jeszcze wczoraj kupiła. Były czarne i niebieskie za 19,99
          • gosjana Re: Temperówka elektryczna - jaka 08.08.13, 20:45
            jak nie załapiesz się na lidlową temperówke to polecam taką:
            allegro.pl/temperowka-elektryczna-podwojna-7-8mm-i-10mm-w-wa-i3405904553.html
            u nas się sprawdza, działa od 2 lat bez zarzutu smile
    • cortinka Re: Temperówka elektryczna - jaka 09.08.13, 09:51
      Dzięki, spróbuję jeszcze gdzieś znaleźć tę lidlową. A jeżeli nie znajdę, to przyjrzę się tej zalinkowanej przez gojanę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka