lewana77 31.10.13, 13:04 dowiedziałam się, że to edycja limitowana. Udało mi się w Arkadii kupić spodenki w motywy morskie szukam góry. Widziałyście gdzieś jeszcze w Wawie duży wybór tych strojów. Pewnie już "po ptakach" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beakarp Re: H&M przebrania (unicef)??? 31.10.13, 14:04 a to przebrania??? na makóweczki.pl widziałam ostatnio stylizację w płaszczyku z tej kolekcji całkiem "na serio"....makoweczki.pl/maki/ Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: H&M przebrania (unicef)??? 31.10.13, 14:58 Ta seria jest dostępna tylko w kilku sklepach - w Krakowie tylko w galerii krakowskiej, w Warszawie w Arkadii. Zobacz na stronie HM, tam to było napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: H&M przebrania (unicef)??? 31.10.13, 15:34 beakarp napisała: > a to przebrania??? na makóweczki.pl widziałam ostatnio stylizację w płaszczyku z tej kolekcji całkiem "na serio".... href="makoweczki.pl/maki/" target="_blank" rel="nofollow">makoweczki.pl/maki/ Dobre z tą stylizacją Tak to przebrania, przynajmniej tak były wystylizowane na str hm, bardziej strój na halloween niż do parku. Do autorki watku widziałam, w krakowskiej chwile temu. Jak Ci zależy możesz sobie zarezerowować co chcesz, najlepiej do końca tyg. Powinnam być na 90% w weekend mogę odebrać i puścić dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
lewana77 Re: H&M przebrania (unicef)??? 31.10.13, 17:01 Kornnela, mój mąż od pon do piątku będzie w Krakowie toby odebrał od Ciebie. Chodzi o bluzkę taka beżową, z motywami morskimi (błękitnymi), leginsy do tego mam. Rozmiar122. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: H&M przebrania (unicef)??? 31.10.13, 20:59 W teorii są to przebrania, ale wiele z tych ubranek nadaje się do normalnego ubierania. Mamy jeszcze czerwoną bluzę, mega fajna do p-kola. Z przebrań mój syn wybrał nietoperza. Świetnie wykonany, bajecznie wygląda. Z kitów- plastikowe buty i jakość garnituru w paski.. porażka. Odpowiedz Link Zgłoś