Dodaj do ulubionych

praktyki C&A

02.11.13, 16:00
Ja dawno nic nie kupiłam w c&a i chyba długo nie kupię wink

link
Obserwuj wątek
    • monikaa13 Re: praktyki C&A 02.11.13, 18:20
      E, tam. Nie wiem czy to na 100% prawda. Rzeczy w tym sklepie kupuję i nadal będę. Są fajne i co najważniejsze tanie więc jak polecam tę markę.
      • gwen_s Re: praktyki C&A 02.11.13, 18:57
        tak, szczególnie, ze laska opisuje, ze 2x prała żeby sprawdzić czy nadal będzie farbować po czym na końcu dodaje, że PRZED ODDANIEM DO SKLEPU JEJ NIE PRAŁA ALE JEDNAK NOSIŁA!!!
        śmiechu warte.
        Ja nigdy z C&A nie miałam problemu, ze zwrotem wymianą itd... a cena mówi sama za siebie, nie oczekujmy cudów to raz, a dwa praktyki z przeklejaniem metek, że coś jest po przecenie to w większości każdy sklep tak robi...
        • monikaa13 Re: praktyki C&A 02.11.13, 19:11
          Ja mam kurtkę narciarską CA, mąż też, do tego mam spodnie - w zimie spisały się super, cieplutkie i nie przemakalne. Mąż jeżeli kupuje spodnie to tylko w CA - fakt wystarczą na sezon/rok ale za tę cenę nie oczekuje nic więcej. Mamy z CA body, rajstopki, legginsy - wszystko jak najbardziej ok. - nic nie farbuje, nie kurczy się. Nigdy nic nie reklamowałam. Jak dla mnie bardzo fajna marka, dlatego jak pisałam wyżej, trudno mi w to uwierzyć, a nawet jakby to była prawda to i tak będę tam kupowała. Choć tak naprawdę to ciuchów kupuję bardzo mało.
        • kroliczyca80 Re: praktyki C&A 02.11.13, 19:49
          Moim zdaniem nosiła, wyprała, znowu nosiła i NIE PRAŁA DRUGI RAZ, czyli oddała do sklepu taką nie z pralki, tylko z siebie (spoconą itd). I ktoś taką być może kupi. O ile mu nie będą przeszkadzały sprane kolorywink
    • erty02 Re: praktyki C&A 02.11.13, 19:13
      Ciekawe czy zgłosiła do centrali firmy i co centrala na to, czy wyjaśniono szczegóły zdarzenia.
      Może jakiś nieuczciwy pracownik sklepu wziął sobie towar z półki a odwiesił reklamowaną bluzę...

Przypominam sobie ostatnią aferę z kurtką z Lidla na wieszaku w TkMaxxie. Przecenioną na 129zł, gdy w Lidlu identyczne były sprzedawane po 69. Okazało się ostatecznie, że nieuczciwy klient zwrócił do sklepu kurtkę lidlowską z metką innej kurtki a pracownik tego nie zauważył, przyjął towar, zwrócił klientowi kasę i odwiesił kurtkę na wieszak.
      pieniadze.gazeta.pl/Gospodarka/1,122003,14801241.html
    • kinga_owca Re: praktyki C&A 02.11.13, 20:25
      Rzadko kupowałam w C&A aż do ostatniej pamiętnej akcji, wtedy kupiłam sporo -baaaardzo sporo wink ubrań bo ceny były super i wszyscy - zarówno ja, jak i syn i mąż jesteśmy bardzo zadowoleni z tych rzeczy.
      • lunia1512 Re: praktyki C&A 02.11.13, 22:25
        dziewczyny , nie wierzcie takim propagandom. Wklejam link ze strony c&a i taka bluzka jest normalnie w ofercie, bo nie wierzę, że akurat specjalnie robili zdjęcie modelce w TEJ niby chodzonej bluzce!!!
        www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena wybranych produktów/Dziewczynki rozm. 92-128/Bielizna dzienna i nocna/Piżamy/119385/1
        • lunia1512 Re: praktyki C&A 02.11.13, 22:26
          Trzeba skopiować cały link i wkleić w nowym oknie, dla nie wtajemniczonych wink
          • miwusia1977 Re: praktyki C&A 02.11.13, 22:35
            kazdemu wpadki sie zdarzaja a to nie znaczy ze wszystko trzeba bojkotowac. Ja dostalam uzywane majtki z stroju kapielowego a jednak nada u nich zamawiam..
        • erty02 Re: praktyki C&A 02.11.13, 22:59
          "sprana" bluza jest z oferty XL i ma białą wszywkę Yessica
          rzekomy oryginał dla odróżnienia ma czarną wszywkę Yessica, wg mnie to inna bluza (np. z rozmiarówki klasycznej) i pewnie wkrótce pojawi się również w ofercie sklepu internetowego

niecierpliwi zapewne odszukają obie bluzy przy najbliższej okazji w sklepie stacjonarnym wink

• erty02 Re: praktyki C&A 02.11.13, 23:07
            a tu pewnie oryginalny model bluzy, ale w innym kolorze:
            www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Kobiety//Kolekcja/Bluzy,%20bluzy%20z%20kapturem/113748/1
            C&A lubi wrzucać do sklepu internetowego najpierw jeden kolor ciucha, potem drugi, trzeci, kolejny...więc będę z niecierpliwością czekać na czerwony
            • patatajowa Re: praktyki C&A 02.11.13, 23:43
              zastanowiłabym sie kilka razy nad tym co napisała ta szatniarka zanim zaczelabym ich "bojkotowac" wink
            • zona.102 Re: praktyki C&A 03.11.13, 00:59
              Ale czerwony jest juz w sklepach, ten sprany to inny model kolekcja dla puszytych. Czekam az paniusi od bloga C&A dobierze sie do tylka za szkalowanie ich marki.
    • lunia1512 Re: praktyki C&A 02.11.13, 22:38
      a ta niby też sprana?
      www.c-and-a.com/be/fr/shop/product.html#!/Bonnes Affaires/Femme/Grande Taille/Sweats/119384/1
    • mama_amelii Re: praktyki C&A 03.11.13, 07:49
      E tam ja dalej tam będe kupowała(glównie przez net).Jeszcze mi sie nie zdarzyła żadna gafa z ich strony.Jestem bardzo zadowolona,szczególnie jak maja wyprzedaże.
      • tymianek21 Re: praktyki C&A 03.11.13, 08:05
        Na stronie internetowej C&A jest ta "sprana" czerwona bluza dokładnie za 109 zł
        www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Kobiety//Duże rozmiary XL/Bluzy, bluzy z kapturem/119385/1
        Dziewczyna zrobiła aferę a nie wie że CA ma w ofercie czerwone i "sprane czerwone" za 109zł
        • tymianek21 Re: praktyki C&A 03.11.13, 08:06
          Nie wiem dlaczego ale nie skopiowało się. Zobaczcie w rozmiarach XL
          • pja odnośnie wyprzedaży 03.11.13, 14:27
            Dlaczego teraz są wyprzedaże aktualnie w Belgi czy wcześniej w Niemczech a u nas nie i darmowa dostawa. Chciałam kupić spodnie dla syna, tam cena promocyjna u nas normalna.
            • salma75 Re: odnośnie wyprzedaży 03.11.13, 14:35
              Bo my jesteśmy klientami II kategorii smile. Resztki będą dla nas, jak zawsze.
              • pja Re: odnośnie wyprzedaży 03.11.13, 14:38
                Szkoda, takie praktyki są nie fair.Wszędzie powinno być tak samo.
                • edie70 Re: odnośnie wyprzedaży 03.11.13, 14:58
                  załapiemy się na ochłapy po Europie Zachodniej sad
                  wrrr
                  nie mówiąc jak do szału doprowadza mnie brak sklepu on-line H&M wrrrrrr
                  ciągle jakieś sale a unas niccc sad
                • salma75 Re: odnośnie wyprzedaży 03.11.13, 15:09
                  Ano szkoda, zwłaszcza, że magazyn mają jeden. Co się wyprzeda podczas wyprzedaży w Belgii, u nas już się nie pojawi.
                  • tymianek21 Re: odnośnie wyprzedaży 03.11.13, 15:46
                    Patrzyłam na stronę C&A Francja i Niemcy i tam nie było wyprzedaży tylko niektóre ubrania były po obniżonych cenach. Dostawa też nie była gratis. Pewnie u nas teraz dadzą kilka ubrań w promocji. Tak samo było w ubiegły piątek w nocy kiedy w polskim C&A była obniżka. Obniżono ceny tylko na niektóre ubrania a nad ranem wróciły ceny normalne ale przesyłka gratis. Pzdr
                    • kabutka Re: odnośnie wyprzedaży 03.11.13, 18:45
                      To było "niechcący" - taki niewypał smile
    • edelstein Re: praktyki C&A 03.11.13, 17:29

C&A na beznadziejna jakosc,zaluje,ze kupilam tam golf,po jednym praniu skurczyl sie o dwa rozmiary.
      • kabutka Re: praktyki C&A 03.11.13, 18:46
        Trzeba było reklamować.

Mi sie nic nigdy nie skurczyło po praniu ale może dlatego, że zawsze piorę z zaleceniami metek. A mam masę ich ubrań. Z jednym tylko spodni nie byłam zadowolona.
        • edelstein Re: praktyki C&A 03.11.13, 19:01

Nie Bede reklamowac czegos za 2euro,drozej mi wyjdzie dojechanie.
          • pln10 Re: praktyki C&A 03.11.13, 19:16
            No to za 2 to chyba się nie spodziewałaś rewelacji? wink
            • edelstein Re: praktyki C&A 03.11.13, 21:39
              Nawet jakby kosztowalo 50centow,ma spelniac swoja role.
    • natalek79 Re: praktyki C&A 04.11.13, 09:10
      A ja jestem zła, bo zamawiałam z bieżącej kolekcji bluzki i t-shirty dla córki korzystając z darmowej wysyłki i dwie opisali jako wyprzedane, a ja obserwuję od kilku dni i każda z nich wciąż pięknie na zielono "świeci' sad córce właśnie na nich zależało, a ja mam w nosie zamawiać drugi raz i płacić wysyłkę. W stacjonarnym ich nie ma.
      • salma75 Re: praktyki C&A 04.11.13, 09:12
        Mam to samo - t-shirty z długim rękawem dla córy.
        Niefajnie sobie pogrywają.
        • natalek79 Re: praktyki C&A 04.11.13, 09:38
          no właśnie te z długim rękawem...wypadałoby im e-mail skrobnąć chyba...
          • salma75 Re: praktyki C&A 04.11.13, 09:46
            Już kiedyś skrobałam - w sprawie kurtki męskiej, taka sama sytuacja była. W odpowiedzi dostałam jakiś bełkot marketingowy. Nie sądzę by mail coś dał. Ale próbuj, może polityka firmy się zmieniła czy coś... wink.

• mama_amelii Od dziś jest 22% 04.11.13, 09:49
              Może ktoś skorzysta?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka