Dodaj do ulubionych

Zabawki na Gwiazdke w Tchibo...?

09.11.13, 00:23
Co roku jakos przed Swietami pojawiaja sie w Tchibo zabawki (kiedys byly lalki i ubranka dla nich, domki dla lalek, drewniane kolejki itd). Czy wiecie, kiedy to mniej wiecej jest?
A moze w sklepach pilotazowych juz byly? Wie ktos, co bedzie? I kiedy?
Obserwuj wątek
    • 76aga Re: Zabawki na Gwiazdke w Tchibo...? 09.11.13, 18:21
      Od 18 listopada wink

Byłam wczoraj w Tchibo i dostałam ulotkę z nową kolekcją, ale nie była jeszcze oficjalnie wyłożona tylko dostałam „z pod lady”. W sklepie internetowym kolekcja jest tydzień wcześniej, czyli wtorek/środa będzie dostępna.

Nazywa się „Wygodnie i przytulnie jak nigdy dotąd” jest dużo ubrań, ale są też zabawki. Dużo drewnianych zabawek:
      - wagonik zoo 69,95
      - instrumenty 49,95
      - garaż 299
      - kuchnia 299
      - owoce i warzywa do krojenia 39,95
      - klocki, puzzle, stemple
      Garaż i kuchnia będą dostępne tylko w internecie. Kuchnia w stylu IKEA tylko biało-czerwona, moim zdaniem, super! Szkoda, że córka ma już kuchnię.
      • zoja1977 do 76aga 09.11.13, 22:26
        a jest może jakiś drewniany wózeczek dla lalek ?
        • 76aga Re: do 76aga 09.11.13, 23:04

nie, nie ma

taki był w ubiegłym roku?
          • 76aga Re: do 76aga 09.11.13, 23:08

widzę, że to chyba to co nie zeszło rok temu....

kolekcja 2012

Drewniana kuchnia zabawkowa
            Gra memo z drewna
            Drewniane owoce i warzywa do krojenia
            Gra z drewna wędkarze
            Zestaw do stemplowania i kolorowania
      • ilonsa Re: Zabawki na Gwiazdke w Tchibo...? 10.11.13, 19:13
        Dałabyś radę wrzucić zdjęcie jak wyglądają instrumenty?
        Będą w tym tygodniu w lidlu i nie wiem czy kupować czy czekać na te z tchibo.
        • slonko1335 Re: Zabawki na Gwiazdke w Tchibo...? 10.11.13, 19:23
          Daruj sobie tchibowe-my kupiliśmy i zwracaliśmy aczkolwiek mam męża wrażliwego słuchowo i stwierdził, że nie będzie dziecku psuć słuchu takim dziadostwem...
        • 76aga Re: Zabawki na Gwiazdke w Tchibo...? 10.11.13, 19:35
          nic ciekawego ;-(

spojrzałam na te z lidla i moim zdaniem te z Lidla są fajniejsze, no i tańsze

ostatnio kupiłam córce karty mali einsteini i w końcu trochę lepiej znamy się na instrumentach... polecam
          • afroddytta Re: Zabawki na Gwiazdke w Tchibo...? 10.11.13, 21:32
            My mamy te z Lidla już chyba 2 czy 3 lata i ogólnie ok, były inne zestawy i tak marakasy całe mimo rzucania itd., tamburyn z dzwoneczkami (tylko był bębenkiem jednocześnie i to nam się porwało), janczary w stanie idealnym, w cymbałkach tylko jedna śrubka mocująca pękła i je wywaliliśmy po jakimś czasie.
            • ilonsa Re: Zabawki na Gwiazdke w Tchibo...? 11.11.13, 22:01
              dzięki
    • cortinka Re: Zabawki na Gwiazdke w Tchibo...? 10.11.13, 11:10
      My mamy wędkarzy, ale w wersji chyba sprzed 2 czy 3 lat. To jedna z ulubionych zabawek mojego dziecka smile
    • pinik Re: Zabawki na Gwiazdke w Tchibo...? 12.11.13, 10:39
      Wlasnie zajrzalam na niemiecka strone Tchibo i sa juz zabawki (na dole strony).

Nie tylko, to, co zostalo z poprzedniego roku chyba.

Ma byc tez m.in. drewniany wozek dla lalek.

Wydaje mi sie, ze tym razej jest wiecej propozycji dla chlopcow. Kilka lat temu byla lalka i fajny kombinezon i spiworek dla lalek (tych rzeczy nigdzie indziej bez tandetnych wzorkow i nie za nie wiadomo jakie pieniadze znalezc nie moge).

www.tchibo.de/nachtwaesche-bettwaesche-homewear-t400024331.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka