pati1707 04.02.14, 14:48 Witam z góry mówię,że jestem laikiem w tej dziedzinie i stąd moje pytanie kupujecie oryginalne czy zamienniki?Czy miałyście jakieś problemy z drukarką po użyciu zamienników?Dodam,że moja drukarka jest firmy Epson.Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola4-0 Re: Tusze do drukarki 04.02.14, 14:59 jak Epson to tylko oryginały. Miałam, najpierw oryginały, później zamienniki, trochę na nich drukowała, kolory nie takie ale ja większość drukowałam w czerni więc niby żadna różnica, kolosalna natomiast w wydajności. W końcu, po tym jak mąż kupił kolejny zamiennik i wydrukowałam na nim 20 stron tylko, bo niby pokazywała brak tuszu kupiłam oryginały i drukarkę oddałam rodzicom. Przy ilości rzeczy jakie drukuję taniej byłoby kupować za każdym razem drukarkę Odpowiedz Link Zgłoś
pati1707 Re: Tusze do drukarki 19.03.14, 19:51 Kupiłam i sprawdziłam zamiennikiNie pamiętam nazwy,ale były kupione w realu po 27zł za sztukę i w Neonecie za ok 16zł,drukarka działa bez problemu,różnicy nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
malinan0 Re: Tusze do drukarki 31.12.14, 13:13 zawsze kupowałam tusze na stronie tusze.info i byłam zadowolona, więc napisałam do nich w sprawie zamienników... warto ich zapytać, zawsze chętnie doradzą Odpowiedz Link Zgłoś