Dodaj do ulubionych

majty / body wyszczuplające

25.03.14, 19:30
Poszukuję czegoś co optycznie sprawi,że zniknie moja fałdka na brzuchu, nie wiem na co zwrócić uwagę, jaki materiał,krój wybrać.
Jestem skłonna nawet mieć problemy z oddychaniem, byle wyglądać szczuplej ;D
Możecie cos polecić?
wink
Obserwuj wątek
    • podkowa_szczescia Re: majty / body wyszczuplające 25.03.14, 19:37
      Żadne najlepsze body nie zastąpią folii stretch wink
    • nostress.ka21 Re: majty / body wyszczuplające 25.03.14, 20:01
      A to zależy gdzie masz tę fałdkę. Jak jest to oponka na wysokości pępka i wyżej to body, albo halka wyszczuplająca, jeśli chcesz spłaszczyć brzuszek na spojeniem łonowym to wystarczą majtasy. Ja kupiłam kiedyś z linii F&F, są odpowiednio wysokie, nie "pod cycki" ale też nie przed pępek. Tylko pamiętaj, żeby wziąć odpowiedni rozmiar, żeby był efekt wink tzn nosisz 38/40 bierzesz 38, nosisz 40 też bierzesz 38 wink inaczej nie będzie żadnego efektu wink
      • cobrastic Re: majty / body wyszczuplające 25.03.14, 20:29
        dzięki!
        To fałda właściwie skóry pozostałej po schudnięciu 25kg.
        Niby czlowiek szczuplejszy,a nadal pozostał jakis taki niesmak ;D
    • natalek79 Re: majty / body wyszczuplające 26.03.14, 09:50
      Po trzeciej ciąży miałam problem z "oponką" też pytałam tu o taką bieliznę. Nie oczekiwałam mega wyszczuplenia i talii osy, ale po prostu takie wygładzenie tej "oponki" by nie odstawała, co w sukienkach wyglądało dla mnie wręcz obrzydliwie. Najważniejsze jednak, by była oddychająca, bo nie wyobrażałam sobie wciskania w jakieś reformy powodujące ociekanie potem... Spróbowałam kilku i jedynie Plie było dla mnie do przyjęcia. Zakładałam halkę pod sukienkę w lecie i komfort.
      • patatajowa Re: majty / body wyszczuplające 26.03.14, 13:03
        natalek zalinkuj prosze.
        mi został po cc brzydki "nawis" dziwnie zaszytej skóry i czasem chcac ubrac cos bardziej obcislego przydałyby sie takie majtki do spłaszczenia przodu. ale takie gdzie nie jestes spocona po 5 minutach noszenia tego....
        • natalek79 plie 27.03.14, 11:15
          chodzi o tą firmę
          Stacjonarnie możesz u nas obejrzeć w Graffice w tym z bielizną (jeśli jeszcze jest, bo tam na górze coś likwidowali a ja już dawno nie byłam na tamtej stronie).
    • faszyrka Re: majty / body wyszczuplające 27.03.14, 16:03
      Dziewczyny, pamiętajcie, żeby nie nosić tego codziennie (ze względów zdrowotnych). I dodam jeszcze: do przymiarki weźcie sobie na górę jakąś "poglądową" bluzkę lub sukienkę, bo ja w zwykłej koszulce wyglądałam super, a gdy założyłam sukienkę, nagle wyszedł mi brzuch, jak ciążowyuncertain Tak go dziwnie wygładziło i wyobliło... Już lepszy ten "nawis" po cesarcewink I rzeczywiście majty muszą być rozmiar mniejsze, bo inaczej efektu nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka