Dodaj do ulubionych

Tkmaxx Warszawa

01.06.14, 17:00
Kilkakrotnie czytałam, ze w sklepie tym mozna kupic tzw markowe zabawki. Np Brio (kolejkę).
I teraz mam pytanie do bywalczyń tego sklepu (Nie jest ten sklep na mojej drodze, by sie do niego dostac - dla mnie to wyprawa). Czy te kolejki są od przypadku do przypadku?
Czy raczej w okolicach jakiś swiąt np dzień dziecka, gwiazdka...
Chodzi mi o to - kiedy na nie polowac.
Jakie jeszcze inne zabawki tam bywają? Czy np Lego ?
Przyznaję, ze raz byłam w tym sklepie, ale patrzyłam na ubrania. I nie powiem - słabo mi się zrobiło, bo ja sie nie nadaję do tego typu sklepu sad
(byłam w dawnych Domach Towarowych Centrum)
Obserwuj wątek
    • dwellajna Re: Tkmaxx Warszawa 01.06.14, 17:16
      Nie ma sezonowosci pojawiania sie danych marek. Brio w tej chwili widuje jakies pojedyncze elementy, wagoniki, oraz pojedyncze zabawki dla niemowlakow/malych dzieci. Lego widywalam raczej akcesoria typu latarka i bidon, ale ostatnio byly tez pojemniki na klocki w ksztalcie klockow w cenie niezlej. Inne marki - Galt, Melissa&Doug, Fisher Price, ale i no name.
      Nie ma sensu nastawiac sie na cokolwiek, po prostu zagladac. w Blue City jest duzo wiekszy lad niz w DC, na Targowku nie bylam.
      • afroddytta Re: Tkmaxx Warszawa 01.06.14, 17:49
        Wysyp zabawek jest np. na dzień dziecka itd. wtedy jest ich więcej i bardziej wyeksponowane. Chyba ogólnie najwięcej w Blue City, choć na Targówku zrobili przemeblowanie ostatnio, ale i tak chyba mniej. Jak masz specjalnie tylko jechać to nie wiem czy ma to sens, bo możesz akurat nic nie kupić. Jeśli wyprawa wiązałaby się z innymi zakupami to warto zajrzeć.
        Klocki Lego kiedyś widziałam, ale to te serie dla nastolatów, ale to już dawno było, ceny chyba były nie rewelacyjne. Czasami można trafić fajne interaktywne zabawki np. FP tylko w języku niemieckim, jak akurat ktoś takich szuka to ceny mają niskie. Ja ogólnie na zabawkach raczej nic rewelacyjnego nie kupiłam. Lubię natomiast akcesoria kuchenne, gadżety niemowlęce (ostatnio kupiłam 2 cudne pary bucików dla 12 mies. córy, jedne jakieś ręcznie robione z Australii wink), buty. Zimą jest oczywiście większy wybór artykułów zimowych: buty, rękawice, kombinezony itp.
    • momas Re: Tkmaxx Warszawa 01.06.14, 19:50
      Dziękuję za wskazówki. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka