Dodaj do ulubionych

Instrumenty z Lidla

06.11.14, 23:58
W przyszłym tygodniu będą w Lidlu instrumenty. Czy ktoś coś na ten temat wie, zna się, kupił w poprzednich latach? Jaka jakość, czy zawracać sobie głowę? Trzeźwo myśląc powinnam stwierdzić, że to niemożliwe aby kupić instrument za 400 zł jeśli normalnie najtańszy kosztuje 4-5 razy więcej sad
I te same pytania mam odnośnie stojaka do nut.
Obserwuj wątek
    • koza_w_rajtuzach Re: Instrumenty z Lidla 07.11.14, 05:24
      Również nie mam zaufania do instrumentów za tę cenę. Stojak na nuty jednak akurat planuję kupić.
    • alizel Re: Instrumenty z Lidla 07.11.14, 08:10
      Stojak do nut mamy z przed dwóch lat i jest ok. W porównaniu z najtańszymi z all jest dużo grubszy, mocniejszy.
    • faszyrka Re: Instrumenty z Lidla 07.11.14, 12:04
      Jakie instrumenty będą w ofercie?
      • hobla Re: Instrumenty z Lidla 07.11.14, 13:39
        www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=466
        • faszyrka Re: Instrumenty z Lidla 07.11.14, 15:43
          Dzięki! Ceny rzeczywiście są podejrzanie niskiesmile Ale jeśli ktoś chce kupić dziecku i nie ma pewności czy dziecko złapie bakcyla, to może nie ma sensu przepłacaćwink
    • morsk2 Re: Instrumenty z Lidla 07.11.14, 21:53
      Stojak na nuty mamy od zeszłego roku. Dziecko używa codziennie. Jest bardzo ok.
      • ireland1 Re: Instrumenty z Lidla 07.11.14, 22:03
        My w zeszłym roku kupiliśmy keyboard i jest rewelacyjny. W tym roku planujemy dokupić (jak się uda oczywiście) stojak do niego.
        • hobla Re: Instrumenty z Lidla 08.11.14, 19:17
          Dziękuję za wszystkie opinie. Stojak kupimy. A z instrumentów interesuje mnie flet i gdyby ktoś coś o nim wiedział to proszę o informację. Może ktoś wie jaka to firma?
    • reggaeemama Re: Instrumenty z Lidla 08.11.14, 19:50
      my mamy instrumenty lidlowe sprzed kilku lat i są bardzo porządne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka