onewoman 28.01.15, 13:04 Polećcie mop, z którego jesteście zadowolone. Żeby nie trzeba było moczyć rąk do wykręcania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gucci77 Re: Jaki mop 28.01.15, 15:21 ja też mam vileda ultra max, lepszego nie używałam Odpowiedz Link Zgłoś
nik_itam Re: Jaki mop 28.01.15, 20:42 Od kilku tygodni używam vilda easy wring & clean. Plusy: nie muszę moczyć rąk, świetnie wchodzi w kąty nawet te ostre. Minusów w zasadzie nie ma choć myślałam, że będzie lepiej odwirowywać wodę ale podłoga nie jest mokra i schnie momentalnie więc jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Jaki mop 29.01.15, 19:13 Vileda. Nie wiem jaka konkretnie ale miałam kilka i nigdy nic nie wykrecalam. Raz to mop a dwa to wiadro z nakladka do wykręcania. Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Jaki mop 29.01.15, 19:28 jestem bardzo zadowolona z mopa, którego polecono mi na tym forum, aukcja wyprana losowo allegro.pl/mop-leifheit-picobello-57000-wyciskacz-micro-duo-i4964691403.html Odpowiedz Link Zgłoś
podkowa_szczescia Vileda ultra max pozostawia dużo wody! 29.01.15, 19:29 Niestety nie nadaje się on, na drewniane powierzchnie, czy panele. Pozostawia zbyt dużo wody. Też szukam innego, którego nie będę musiała ręcznie wykręcać. Jeśli chodzi o same płytki, faktycznie sprawdza się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś