Dodaj do ulubionych

warkocz Elsy

05.02.15, 23:45
Czy gdzieś kupię stacjonarnie w Warszawie?
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: warkocz Elsy 06.02.15, 07:44
      W Smyku są ale on jest dosyć cienki, więc nie wiem jak on wypada do tych co na allegro są
    • toolie Re: warkocz Elsy 06.02.15, 07:47
      Taki z opaska? Widzialam wczoraj w Smyku (Wola Park) i w Tesco ( Gorczewska)
    • ivaz Re: warkocz Elsy 06.02.15, 08:34
      dzięki, te w Smyku widziałam, ale to taka namiastka warkocza, najwyżej kupię kłębek jasnej wełny i cos z niej uplotę. Córka ma długie włosy prawie do pasa, ale niestety kolor nie ten smile
      • toolie Re: warkocz Elsy 06.02.15, 10:47
        Cienkie to fakt. Tez sobie odpuscilam. Nawet nie wiedzialam, ze mozna gdzies kupic grubsze. Jak znajdziesz stacjonarnie to daj znac.
        A w ogole czy gdzies jeszcze widzialyscie w miare duzy wybor akcesoriow lub ubran z Krainy Lodu? Ewentualnie mozecie polecic sprzedawce na allegro, ktory oferuje produkty z korzystnym stosunkiem jakosci do ceny?
        W Lidlu mieli miec w ostatni poniedzialek posciel za niecale 60pln, ale nie wiem czy w ogole byly w jakims sklepie, bo wszedzie gdzie pytalam, obsluga mowila, ze nie dotarly. Na facebooku tez klienci sie skarzyli, ze w zadnym sklepie nie bylo...
        • ivaz Re: warkocz Elsy 06.02.15, 11:40
          Teściowa do mnie dzwoniła, że znalazła gdzieś na Pradze blond perukę z długimi włosami , kupiła bo peruka kosztowała tylko 20zł więc jakiegoś warkocza jej z tego wymodzę smile
    • aurinko Re: warkocz Elsy 06.02.15, 09:43
      Może któryś sprzedawca z allegro ma odbiór osobisty, warkocze z zestawów z opaską-koroną i różdżką są grube, dość długie coś koło 50cm i ładne. Moja córka miała taki zestaw na balu+sukienkę "Elsy".
      • ivaz Re: warkocz Elsy 06.02.15, 10:12
        Sprawdzałam już, niestety nie znalazłam nic z Warszawy sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka