kamelia14 25.03.15, 09:38 na mnóstwo modnych art. dla całej rodziny ofert nie łączymy taki sms przyszedł mi właśnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lutka27 Re: kappahl do 70 % znizki 25.03.15, 13:24 już w to nie wierzę tak jak było ostatnio od cen regularnych to lipa Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Re: kappahl do 70 % znizki 25.03.15, 15:07 Właśnie wróciłam, a więc przecenili dodatkwo o ok 20% . Ale wybór podobny jak w weekend, może ciut więcej rzeczy. Poza tym rzeczy dziecięce w cenach reg wszystko -20% ja właściwie skusilam się na spodnie dresowe dla syna woxo, niebieskie z jaskrawymi dodatkami za 35 zł Odpowiedz Link Zgłoś
moloman Re: kappahl do 70 % znizki 25.03.15, 17:56 a czy jest jeszcze szansa kupic gdzies kurtki zimowe czy kombinezony KAXS ? WIdział ktos w sklepie? Czy juz pochowane do magazynow? Odpowiedz Link Zgłoś
izi_7 Re: kappahl do 70 % znizki 25.03.15, 18:15 Jak byłam tydzień temu w Gdańsku w jednym z KappAhli, to widziałam zarówno kurtki, jak i kombinezony jednoczęściowe (różowe na pewno były). Jak dziś wyglada sytuacja - nie wiem. Dziś byłam w innym KappAhlu, w którym z Kaxsem zawsze bieda, ale mnie akurat małe kurtki/kombinezony nie interesują, więc byłam zobaczyć co tam przecenili z innego asortymentu. Nic nie kupiłam. W dużej mierze przecenione było to, co wcześniej. A z nowododanych rzeczy nic nie było w takiej cenie, którą byłabym skłonna dać Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Re: kappahl do 70 % znizki 26.03.15, 15:51 Niestety u mnie wszystkie kombinezony pochowane. Czyli w tym roku nie zrobili mega przeceny ;/ tez się czaiłam. Na szczęście na moja wejdzie jeszcze ten z tego roku Odpowiedz Link Zgłoś