amatata 23.06.15, 21:53 Wiecie już kiedy rusza zara przeglądam ich strone ale nic nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moyyra Re: zara 24.06.15, 17:18 Towar już wystawiany, wieszany, układany, rządeczkiem wszystko czeka na was Dla lepszego efektu marketingowego wylozone są ubrania na jesień - może ktoś przy okazji dokupi Odpowiedz Link Zgłoś
jannik Re: zara 24.06.15, 17:39 Jak długo można trzymać rzeczy w koszyku w sklepie on-line? Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: zara 24.06.15, 18:26 Ale jutro w sensie że dziś o północy się zacznie, czy jutro o północy? Bo mi świta, że to było zawsze z czwartku na piątek (mówię o online, wiadomo). Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: zara 24.06.15, 18:33 Jeżeli jutro zacznie się wyprzedaż stacjonarnie to on-line ruszy tej nocy. W takiej sytuacji lada moment powinny zacząć przychodzić maile z info o wyprzedaży, a strona przestanie działać. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: zara online wyprz od 22.00 !!! 24.06.15, 19:13 nie trzynmaja w niepewnosci Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: zara 24.06.15, 19:51 tak, tak, nie o 21 ani nie o 23 tylko o 22 wyprzedaz sie zacznie Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: zara 24.06.15, 22:15 no wiec poczekałam, sprawdziłam jak mi sie zaktualizował koszyk, co przecenili i byłam dzielna czyli nic nie kupiłam jutro bede stacjonarnie to zobacze co i jak. i poczekam na wieksze obnizki Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: zara 24.06.15, 22:17 ja sprawdziłam na stronie - nie rozumiem fenomenu Zary, NIC mi się nie podoba. jutro w stacjonarnym zobaczę - może na żywo inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: zara 24.06.15, 22:27 Ale co za fenomen.? Sklep z ciuchami jak inne tylko drozszy. to że na kilkaset ciuchów w sklepie NIC się nie podoba to jest fenomen.... Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: zara 25.06.15, 00:06 Patatajowa, piąteczka! Włożyłam do koszyka majtki, kąpielówki, jeansy i t-shirt (wszystko dla córki), po czym się popukałam z głowę i zamknęłam stronę. No nie ma co kupić #jak_zyc #polska_w_ruinie Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: zara 26.06.15, 13:52 No nie wiem, każdy Zara, Zara, książkę o prezesie czytam, że niby ma to być tanio, dla ludzi , dużo... Hmmm... to już HM lepsze mają wzornictwo, tu takie dziwne, powłóczyste suknie, spodnie w szlaczki i dziwaczki Nie mówię nie prostym krojom, sama mam kurtkę puchową Zary , już 4 lata noszę zamek padł, no ale to nic. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: zara 26.06.15, 14:04 ale piszesz o dziecięcych czy dorosłych? Mnie się ta wzorzystość Zary akurat podoba, nie jest nudno Ale ja tam tylko dla dzieci kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: zara 26.06.15, 16:48 są dziwne i powłóczyste, ale sporo też spokojnych, w miarę klasycznych fasonów, ostatnio nie mogłam się oprzeć i kupiłam spodnie cygaretki i sukienkę w pełnej cenie ja tam lubię zarę, szkoda że nie przecenili trencza na który się czaję Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: zara 26.06.15, 16:55 no ja tam nie widzę ale mało szukąlam może też lubię klasyczne, proste kroje parzę na odzież damską , a dziecięca nawet nawet tylko te ceny.... nawet po przecenie sporo może jak będzie przecena przecen zobaczę coś niecoś Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: zara 26.06.15, 18:02 tak, na koniec ceny są całkiem sympatyczne, czasem uda się wtedy jeszcze cos fajnego podłapać niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: zara 24.06.15, 22:21 Ja kupiłam, ale tylko to na czym mi zależało. Jak zwykle z odcinaniem metek poczekam i zobaczę co dotrwa do kolejnego etapu przecen Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: zara 24.06.15, 23:16 Można było kupować już jakieś 20 minut przed 22. Sprawdziłam, że połowy z tego, co miałam w koszyku nie przecenili wcale, większość minimalnie i tylko jedna bluza dla dziecka fajna i fajnie przeceniona, ale że dostawa do sklepu wyłączona, to już nie wychodziło aż tak atrakcyjnie i ostatecznie nic nie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: zara 25.06.15, 06:36 w moim koszyku przecenili jedną rzecz z pięciu, pfff... Odpowiedz Link Zgłoś
malami66 Re: zara 26.06.15, 14:15 Ja jestem bardzo zawiedziona jakoscia - wlasnie dzis dostalam przesylkę. Rzeczy dla synka r.98. Krzywo uszyte, marna jakosc, pelno nitek. Ostatni raz tam kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: zara 26.06.15, 20:36 Ja się czaiłam na tenisówki dla córki. Te w kaktusy. Wzięłam dwa rozmiary, bo nie wiedziałam, który będzie dobry. Dobre są te mniejsze, więc obie pary zostają. Świetne butki. Wzięłam jeszcze jedne leginsy, dwie koszulki i bluzę, ale bluza chyba do zwrotu, bo szeroka. Mogę ją oddać w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: zara 26.06.15, 20:53 regulamin: "Co muszę zrobić, aby zwrócić artykuł? Najprostszym sposobem na zwrócenie artykułu jest zaniesienie go do jednego z naszych sklepów Zara pod warunkiem, że sklep ten znajduje się na terenie tego samego kraju, w którym dokonano zakupu i dysponuje on działem, do którego dany produkt należy - damski, męski lub dziecięcy." Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: zara 27.06.15, 06:43 Dzięki Agni! Dziś będę w zarze to oddam bluzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Co z wysyłką do sklepu? 26.06.15, 19:07 Na stronie wisi info,że wysyłka do sklepu do 26.06 jest zablokowana. Czy to oznacza, że od północy będzie odblokowana? Nie uśmiecha mi się płacić 10zł za przesyłkę, wolę za darmo odebrać w sklepie- warto czekać (no i ryzykować, że z koszyka ucieknie?) Kto pamięta jak bywało na poprzednich wyprzedażach? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Co z wysyłką do sklepu? 27.06.15, 09:27 No, jest znów do sklepu. Kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: druga obniżka 03.07.15, 17:34 to kiedy przewidywana druga obnizka? pamieta ktos jak w zeszłym roku było? Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: druga obniżka 03.07.15, 18:31 Pewnie w przyszły czwartek, 9.07. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: zara 27.06.15, 00:08 Jestem w szoku: kurier już dziś przyjechał z wyprzedażowymi zakupami W związku z zakończeniem roku szkolnego i jeszcze kilkoma innymi atrakcjami, nie miałyśmy z córką czasu na mierzenie. Na oko wszystko wygląda ok, a nawet bardzo ok Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: zara 03.07.15, 20:31 no byc moze. z tego co ja sobie zapisałam niestety nic. Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: zara 03.07.15, 21:01 Czesc butów i spódnic (akurat nimi jestem zainteresowana)ma nową cene- jednak nie wszystko. Nie mam pojęcia wg jakiego klucza obniżają cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: zara 03.07.15, 21:27 Sprawdziłam na tym co mnie interesuje i nie widzę kolejnych obniżek tylko przecenione są "nowe" rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: zara 03.07.15, 22:04 Coś tam poprzeceniali już drugi raz, bo legginsy które kupiłam córce za 19 zeta teraz są po 16,90. Odpowiedz Link Zgłoś