zaba133 04.09.15, 10:24 czy macie doświadczenia z reklamowaniem ubrań z wysyłkowego H&M? nie widzę na stronie opisu procedury reklamacji stacjonarnie zwykle przychylają się do reklamacji i dają bon o wartości reklamowanego towaru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: H&M on line reklamacja 04.09.15, 10:31 zaba133 napisała: > stacjonarnie zwykle przychylają się do reklamacji i dają bon o wartości reklamo > wanego towaru Na jakiej podstawie dają bon w przypadku reklamacji? Przecież w przypadku uznanej reklamacji sklep ma obowiązek wypłacić gotówkę lub zwrot na kartę płatniczą jeśli była płatność kartą, a nie w postaci bonu/karty podarunkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: H&M on line reklamacja 04.09.15, 10:50 wiem, wiem jakie jest prawo, ale bon dają od ręki- a jeśli się człowiek upiera przy zwrocie gotówki, to zabierają daną rzecz do rozpatrzenia reklamacji, czy jest zasadna itp. i trzeba do sklepu fatygować się jeszcze raz przynajmiej tak było jakiś czas temu dzięki za przytoczenie paragrafu Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: H&M on line reklamacja 04.09.15, 10:33 zaba133 napisała: > nie widzę na stronie opisu procedury reklamacji Regulamin Pkt 10. Gwarancja W wypadku wykrycia jakichkolwiek wad zakupionego produktu firma H&M przestrzega praw ustawowo przysługujących Klientowi. W wypadku reklamacji widocznych wad materiałowych lub wykonania dostarczonych produktów, w tym wad powstałych podczas transportu, należy jak najszybciej odesłać produkt i poinformować firmę H&M o jego wadach za pomocą dołączonego do zamówienia formularza zwrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: H&M on line reklamacja 29.04.16, 14:24 podbijam, kupiłam piżamę dla dziecka w H&M on line, ani razu corka nie założyla tylko uprałam raz przed założeniem i aplikacja zaczęła się odrywać. Czy ktoś wie jak wygląda reklamacja rzeczy kupionych w sklepie H&M on line ? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: H&M on line reklamacja 29.04.16, 15:19 tak samo jak w zeszłym roku. na formularzu dołaczonym do zakupionej rzeczy masz pkt.4-5-6 kody zwrotu. pakujesz rzecz z formularzem,dodatkowo moze napisac reklamacje na dołaczonej kartce i wysyłasz do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: H&M on line reklamacja 29.04.16, 18:12 niestety kartkę wyrzuciłam, no nic zadzwonię i się dowiem co wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_krolika Re: H&M on line reklamacja 29.04.16, 19:25 Daj znać co się dowiedziałaś, bo też mam spodenki do zareklamowania, a akurat kartkę od tego zamówienia wyrzuciłam Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: H&M on line reklamacja 29.04.16, 20:06 Zwracają pieniądze bez żadnego problemu. Kiedyś odsyłałam farbujące trampki, a 2 tyg temu żakiet, który miał wadliwy szew. Zwrócili całość pieniędzy, nie pobrali opłaty za zwrot. Do trampek nie miałam formularza, znalazłam zamówienie w historii, napisałam odręcznie w czym rzecz, podałam numer zamówienia i swoje dane. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 Re: H&M on line reklamacja 05.02.17, 13:18 Ile czasu czekałaś na zwrot pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś