patatajowa 11.11.15, 22:01 czy mozna tam sie zapisac na jakis rabat/znizke, szukam w guglach ale nic... a moze chociaz cos na darmowa wysyłke do PL? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: amazon.de jakiś niusleter ? 12.11.15, 00:16 Ja dostaje bezposrednio z amazona na maila kody rabatowe np 10€ rabatu za zakupy powyzej 50€, 30€ przy zakupach minimum 100€ z konkretnego dzialu itp. Nigdzie sie nie zapisywalam, maile same zaczely przychodzic. Fakt, ze duzo zamawiam ale nie doszukalam sie zwiazku. Dzisiaj zamawialam zabawki dla najmlodszego i po zalogowaniu cena ze 260€ zredukowala sie do 229€ a nigdzie nie zauwazylam zeby byla jakas specjalna akcja. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: amazon.de jakiś niusleter ? 12.11.15, 08:33 hmm, ja dostaje czasem z brytyjskiego jak jeszcze robiłam tam zakupy,z niemieckiego nigdy jeszcze a przydałoby się...chyba jednak zalezy od czestotliwości Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: amazon.de jakiś niusleter ? 12.11.15, 13:57 A co tam kupujecie? Jakieś konkretne rzeczy czy działy? Na brytyjskim robiłam różne zakupy, ale na niemieckim jeszcze nie, jakoś nie wydaje mi się aby ceny były dobre Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: amazon.de jakiś niusleter ? 12.11.15, 14:18 cos czego nie ma w PL albo nie umiem znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: amazon.de jakiś niusleter ? 12.11.15, 16:32 Ja kupuję wyłącznie z bonami i rabatami. I tak termiczny bidon alfi wyszedł poniżej 60zł, kalendarz adwentowy lego city 22zł, końcówki do szczoteczki sonicznej 42zł za 4szt, play doh bonbon 31zł, brio tory 50 części 90zł (to tylko niektóre przykłady moich zakupów). Czasem zamawiam 20 przesyłek w miesiącu a czasami przez 2 m-ce nic. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: amazon.de jakiś niusleter ? 12.11.15, 20:14 a czy te bony i rabaty sa wyłącznie przyznawane do konta w amazon czy ogólniedostepne? bo ja mam od 2 mies alfi w koszyku na amazonie i najnizsza cena to było 18E. po kursie 4,20 to daje jakies 76 zł.plus wysyłka ok 22-25 zł i to jest stówa.przy kwocie 60 zł za bidon to ten rabat masz 40% .nieźle. oczywiscie rozumiem ze koszt wysyłki rozkładasz na kilka/nascie rzeczy w paczce. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: amazon.de jakiś niusleter ? 12.11.15, 20:54 Przypisane do konta, probowalam je wykorzystac na koncie mojego Nm i nie dzialalo. Z reguly zamawiam min kilkanascie rzeczy wiec koszt przesylki jest znikomy. Ale nie wszystko sie da, mam kilka rzeczy na oku i od kilku mcy nie daje sie ich taniej kupic. Na krzeslo kettlera czekalam pol roku zeby kupic za 180zl (pol ceny), teraz chcialam kolejne i kicha dodatkowo utrudnia mi nieznajomosc jezyka, pewnie niejedno przez to przegapilam. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: amazon.de jakiś niusleter ? 12.11.15, 21:30 Poniżej piszą, że da się przestawić język na angielski. Jeszcze tylko nie wiem jak Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-rzeszow Re: amazon.de jakiś niusleter ? 12.11.15, 22:04 In English-Beta NEW! (w zakładkach na górze) Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: amazon.de jakiś niusleter ? 12.11.15, 22:19 WOW, ale super, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: amazon.de jakiś niusleter ? 12.11.15, 14:13 Możesz chyba sobie coś zahaczyć w ustawieniach, to ci będą różne rzeczy przychodzić, ale rzadko, co do akcji, typu, wydaj co najmniej 40 euro na ciuchy, to ci zredukujemy cenę o 10 euro, to zdaje mi się, że dostawałam czasem powiadomienia na maila, czasem razem z towarem bon rabatowy, ale często przypadkiem, jak chodziłam sobie po ubraniach, to widziałam. Poza tym masz pod drugą zakładką: Angebote, tam opłaca się regularnie wchodzić i przetrząsać, są kupony zniżkowe, są ogłoszenia o tańszych ciuchach itd. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: amazon.de jakiś niusleter ? 12.11.15, 19:59 aurinko, alpepe postawowa kwestia: z tego co kojarzę, to obie mieszkacie w DE, więc jesteście w nieco innej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: amazon.de jakiś niusleter ? 13.11.15, 09:17 No to sorry, musiałam pomylić Cię z inną forumką. Odpowiedz Link Zgłoś
redfilomena Re: amazon.de jakiś niusleter ? 12.11.15, 14:17 A mozna sobie w niemieckim zmienić język np na angielski, albo polski? Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: amazon.de jakiś niusleter ? 12.11.15, 19:56 Można na angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: amazon.de jakiś niusleter ? 12.11.15, 20:06 www.black-friday.de/amazon Znizki sa na biezaco,przychodzi na maila.Niedlugo zaczyna sie Black friday Donn ki Blatt vör de Mull nähme on sach,watte denks. Odpowiedz Link Zgłoś
anoxee0 Re: amazon.de jakiś niusleter ? 05.12.15, 01:07 Może ktoś ma jakiś zbędny kod? Pięknie bym podziękowała Odpowiedz Link Zgłoś