Dodaj do ulubionych

Ecco Tilda

20.01.16, 09:58
Czy ktoś z Was miał sandałki ecco Tilda?
Córce się spodobały, ale obawiam się ich bo są białe (na zdjęciu wyglądają na srebrne, ale widziałam je na zywo i sa bielutkie). Miała już kiedyś białe sandałki z ecco i po miesiącu zlazła miejscami ta białość i wyglądały jak brudne i znoszone po dziesiątce dzieci.
Chciałabym, aby wytrzymały w DOBRYM STANIE jeden sezon. Macie jakieś doświadczenie z tym modelem?
Takie
https://vicobuty.pl/ecco/24329%20(9).jpg
Obserwuj wątek
    • bo1515 Re: Ecco Tilda 20.01.16, 17:15
      Ja sobie nie wyobrażam moich dzieci w białych sandałach. Chyba że planujesz je tylko do noszenia okazyjnie, na imprezy w sali, wesele itp. Bo jak na codzień na podwórko do piasku, na plac zabaw to wg mnie nie wytrzymają koloru. Zamówiłam córce takie same ale w takim perłowym różowym kolorze i stwierdziłam że jednak nie wyrobimy z tak jasnym kolorem, odesłałam. Zwłaszcza jeśli masz złe doświadczenia z białymi ecco to ja bym nie ryzykowała jednak, sporo kosztują.
      • bo1515 Re: Ecco Tilda 20.01.16, 17:17
        Ale jeśli zależy CI na jasnych to wg mnie dużo lepsze będą te perłowo-rózowe. Poszukaj , jest ich sporo wszędzie. W tamtych nawet jak coś sie przetrze delikatnie to będzie jednak dużo mniej zauważalne niż w tych bielutkich.
        • patatajowa Re: Ecco Tilda 20.01.16, 17:23
          w takim przypadku lepsze jednak beda białe, bo do białego jest biała pasta do butów która zamaskuje drobne otarcia a z jasnorózową moze być problem wink
          • patatajowa Re: Ecco Tilda 20.01.16, 17:25
            no i jak ona ma starsze dziecko to ono niekoniecznie musi spedzac czas w piaskownicy a juz całkiem niekoniecznie w sandałach wink
            • sonrisa06 Re: Ecco Tilda 20.01.16, 17:35
              Mam starsze dziecko ?? które do piachu już nie chodzi. W zeszłe lato nosiła białe sandałki Clarks. Były to jej jedyne sandałki i przetrwały lato w bardzo dobrym stanie. Teraz kupiłam już na przyszłe lato sportowe sandały więc te ecco byłyby jako drugie głównie do sukienek. Różowe absolutnie, muszą być białe.
              • bo1515 Re: Ecco Tilda 20.01.16, 20:02
                no właśnie mało konkretów podałas w pierwszym poscie. Jesli tak to ja bym się pokusiła na nie. Na nózce wygladają naprawdę ładnie jak moja mierzyła te różowe. powinnaś dać radę w razie jakiegoś przetarcia itp z białą pastą do butów.
                • agni71 Re: Ecco Tilda 20.01.16, 21:19
                  Tego modelu nie znam, ale białe skórzane (nie nubukowe) sandałki Ecco Urban Safari nosiły się całkiem dobrze. Nie były jakos specjalnie znoszone po wakacjach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka