Dodaj do ulubionych

decathlon - baleriny baoma 39,90

05.03.16, 18:05
www.decathlon.pl/baleriny-baoma-szare-id_8329409.html
polecam, córka takie nosiła rok temu wiosną i latem, tera ma drugą parę w szkole. prane w pralce, w stanie niemal idealnym, co przy mojej młodej jest nie lada wyczynem...
Obserwuj wątek
    • beakarp Re: decathlon - baleriny baoma 39,90 05.03.16, 18:43
      wszystkie rozmiary wykupione uncertain
      • silje78 Re: decathlon - baleriny baoma 39,90 05.03.16, 18:58
        jak wpisywałam to były 37 i 39 uncertain , specjalnie sprawdzałam bo wcześniej nie było ich. ja kupiłam 38 i 39, po tym jeszcze zostały.
        • mala_mi_ka Re: decathlon - baleriny baoma 39,90 05.03.16, 21:23
          Buty są nadal dostępne w niektórych sklepach stacjonarnie. Można wybrać rozmiar i poprzeglądać województwa. Dla przykładu na chwilę obecną rozmiar 36 jest jest w Częstochowie. Można zadzwonić do tego sklepu i poprosić o przesłanie butów do najbliższego sklepu, gdzie będą czekały chyba przez 7 dni. Obsługa z docelowego sklepu dzwoni jak już towar dotrze (ale też można się dowiadywać). To taka rezerwacja na nazwisko oczywiście po cenie promocyjnej. Testowałam już.
          • sliwkitrzy Re: decathlon - baleriny baoma 39,90 06.03.16, 13:52
            A to ciekawe, bo ja dwa razy próbowałam kupić hulajnogę, która w stacjonarnym była dostępna na półce, a w internetowym o 100zł tańsza, ale niedostępna. Dzwoniłam i byłam osobiście w dwóch sklepach w Krakowie i poinformowano mnie, że niestety nie ma możliwości sprzedaży w cenie sklepu internetowego. Nie dyskutowałam, bo to częsta polityka firm.
            • mala_mi_ka Re: decathlon - baleriny baoma 39,90 06.03.16, 20:12
              No dobra, to ja ściągałam produkty które były w promocji i w necie i w sklepie i przesłali mi nawet produkt za niecałe 10zł. W sumie to nie wiem czy te baleriny są w promocji stacjonarnie, ale już śniegowce dla dzieci z wątku równoległego już są i te powinno się dać ściągnąć.
      • amalota Re: decathlon - baleriny baoma 39,90 06.03.16, 21:28
        Trzeba zaglądać - rozmiary pojawiają się i znikają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka