Dodaj do ulubionych

apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche

18.05.16, 16:28
stacjonarnie
jak ktoś używa to myślę ze oferta fajna bo 50%
widziałam gazetkę .ale to wyżej tylko 25 maja i 1 czerwca
ja.np uzywam wody termalnej więc cena 20 zł za 300 ml jest dla mnie świetna

może ktoś poleci jakąś maseczkę?
Obserwuj wątek
    • dunia34 Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 18.05.16, 18:03
      Dzięki, właśnie czekałam na zniżkę żeby kupić wodę termalną.
      • corrina_f1 Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 18.05.16, 18:34
        I mi się przyda, chociaż akurat ja zwykle używam Uriage, ale w tej cenie chętnie spróbuję Avene.
        I Effaclar też się skończył smile
        • kora711 Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 18.05.16, 19:58
          musimy być czujne bo to sa promocje 1-dniowe ;d
          25-tego Avene.1-szego La roche

no i mam nadzieję ze to akcja ogólnopolska
    • szurkas Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 19.05.16, 09:45
      Dziekuje za informacje!
      • oasis331 Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 31.05.16, 22:32
        Skąd info o zniżce? Na stronie nic widzę sad
        • corrina_f1 Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 01.06.16, 11:15
          No przecież napisane w pierwszym poście że z gazetki, stacjonarnie.
          Promocja na La roche dziś, 25 faktycznie była na Avene. Dziś można się obkupić w filtry słoneczne dla dzieci smile
          • ktosco Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 01.06.16, 11:48
            Byalam wczoraj w aptece i powiedzieli ze produkty SUN nie sa objete promocja sad tez czekalam na ta promocje
            • kora711 Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 24.05.17, 06:32
              znowu będą promocje na dzien matki i dziecka
              ja czekam na wode termalną-w tym roku jest 40%
              woda 300 ml wychodzi ok 25 zł
              • patatajowa Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 24.05.17, 06:53
                W superpharm jest 40% na cale Vichy.
                • kasia5030 Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 24.05.17, 07:26
                  A w zeszłym tygodniu w superpharm byli -40% na laroche
                  • noo_noo Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 24.05.17, 10:47
                    czy zniżka obejmuje też serie przeciwsłoneczne?
                • ktosco Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 24.05.17, 11:44
                  W ZIKO sa niskie ceny i od tego jest jeszcze -40% a w Superpharm ceny wyjsciowe sa bardzo wysokie
                  • edzia321 Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 24.05.17, 18:49
                    W który dzień ta promocja w Ziko na Avene ??
                  • patatajowa Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 24.05.17, 19:26
                    serio? nie robie tam za czesto zakupów ale jak była akcja minus 50% na kolorówke(w odpowiedzi na rossmanową) to tusz bourjois i podkład wyszły mi taniej niz w rosmanie.
                    jakies kosmiczne róznice to nie sa jednak..
                    www.e-zikoapteka.pl/vichy-id-alia-rozswietlajacy-krem-wygladzajacy-skora-sucha-50ml.html
                    www.superpharm.pl/dermokosmetyki/marki/vichy/vichy-idealia-1299.html
                    • kurt.wallander Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 24.05.17, 21:16
                      patatajowa napisała:

> serio? nie robie tam za czesto zakupów ale jak była akcja minus 50% na kolorówk
                      > e(w odpowiedzi na rossmanową) to tusz bourjois i podkład wyszły mi taniej niz
                      > w rosmanie.

Kolorówka drogeryjna może tak, ale kosmetyki apteczne juz jednak miewają duże różnice, np. www.e-zikoapteka.pl/la-roche-posay-anthelios-bb-krem-barwiacy-do-twarzy-spf-50-50-ml.html

www.superpharm.pl/dermokosmetyki/slonce/ochrona-skory-twarzy/la-roche-posay-anthelios-xl-spf50-1170.html
                      20 zł różnicy na kremie

>
                      • patatajowa Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 24.05.17, 22:06
                        konkretnie 17,49 zł. przy zalozeniu ze kupujemy tylko w akcji ze znizkaą 40% to w superpharm przepłacimy jakies 10 zł wiec nie sa to jak dla mnie porażające kwoty przy i tak drogich kosmetykach. jedni mają ziko inni superpharm a szczesciarze i to i to wink
                        • kurt.wallander Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 25.05.17, 10:28
                          patatajowa napisała:

> konkretnie 17,49 zł. przy zalozeniu ze kupujemy tylko w akcji ze znizkaą 40% to
                          > w superpharm przepłacimy jakies 10 zł wiec nie sa to jak dla mnie porażające k
                          > woty przy i tak drogich kosmetykach. jedni mają ziko inni superpharm a szczesci
                          > arze i to i to wink
                          >
                          Ale jesli w Ziko OD TEJ ceny masz jeszcze -40%, to przyznasz, że różnica spora. Czekam na 1 czerwca, bo właśnie musze sie zaopatrzyć w specyfiki na słońce smile Poza tym, dla mnie akurat różnica 10 zł na jednym kosmetyku to sporo, a jak się kupuje kilka, to oszczędność jest jeszcze większa.
                    • apaka Re: apteka ZIKO będą promocje na Avene i La roche 24.05.17, 23:28
                      oj, różnice potrafią być kosmiczne- np. płyny micelarne Biodermy w Ziko duopack 2x500 ml kosztuje 84,90 (i to jest u nich stała oferta) a w Superpharm jedna butelka 500 ml kosztuje 74,99
    • ktosco Bioderma tez bedzie jakas promocja ? 24.05.17, 11:45
      Ja czekam na promocje biodermy,bedzie jakas znizka?
      • kora711 Klorane-opinie 24.05.17, 20:23
        u mnie Superpharm nie ma więc i tak nie porównuję

ale mam pytanie w/w szamponu(bo tez 40%)
        używałyście?
        • inka.1982 Re: Klorane-opinie 25.05.17, 09:40
          Hej a kiedy dokładnie te promocje? Tzn konkretnie jaki dzień?
          • corrina_f1 Re: Klorane-opinie 25.05.17, 10:16
            Avene 40% - 26 maja
            La Roche 40% - 1 czerwca

A czy ktoś może wie, ile wychodzi aktualnie niebieski dezodorant w kulce Vichy ? (ten 48h - niebieski) w SuperPharmie ?
            • kora711 dzis La roche i inne 01.06.17, 10:48
              ku przypomnieniu
              ja akurat uzywam aptecznych żeli do mycia więc ceny jak dla mnie super
              np.oilan 11zł
              www.doz.pl/apteka/p124829-Oillan_Active_emulsja_bioaktywna_do_myciakapieli_200_ml

a physiogel-10 zł!(ale tu nie wiem czy lokalna oferta)
              www.doz.pl/apteka/p6186-Physiogel_hipoalergiczny_zel_zmywajacy_150_ml
              • noo_noo Re: dzis La roche i inne 01.06.17, 12:07
                ta dzisiejsza promocja -40% na la roche obowiązuje przy zakupie 2 rzeczy i niektóre linie są wyłączone (w tym sun); 19-25 czerwca będzie promocja na vichy -20%, w tym słoneczna seria
                • agni71 Re: dzis La roche i inne 01.06.17, 13:39
                  noo_noo napisała:

> ta dzisiejsza promocja -40% na la roche obowiązuje przy zakupie 2 rzeczy i nie
                  > które linie są wyłączone (w tym sun); 19-25 czerwca będzie promocja na vichy -2
                  > 0%, w tym słoneczna seria

uuuu, to kiepsko. Ja w takim razie zakupię na doz, bo akurat na słonecznych mi zależało. Na doz są fajne zestawy z niektórymi slonecznymi La Roche.
                  • ktosco Re: dzis La roche i inne 02.06.17, 21:43
                    co to jest doz ?
                    • patatajowa Re: dzis La roche i inne 02.06.17, 22:07
                      apteka.
                    • agni71 Re: dzis La roche i inne 03.06.17, 13:06
                      ktosco napisała:

> co to jest doz ?

Apteka doz.pl
                      • ktosco Re: dzis La roche i inne 03.06.17, 21:30
                        Dziękuje za info!wczoraj spradzilam w Google smile oni maja teraz jakaś promocje na bioderme.Ten doz?
                        • agni71 Re: dzis La roche i inne 03.06.17, 22:30
                          ktosco napisała:

> Dziękuje za info!wczoraj spradzilam w Google smile oni maja teraz jakaś promocje
                          > na bioderme.Ten doz?

Pewnie ten smile

• noo_noo Re: dzis La roche i inne 21.06.17, 16:50
                            w ziko promocja na vichyy -20% duże mleczko dla dzieci spf50 wychodzi po 46,32zł , deo roll on po 23,92zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka