Dodaj do ulubionych

Zalando wyprzedaż

10.01.17, 21:40
Wrzuciłam sobie trochę przecenionych rzeczy na listę życzeń, czekałam na większą przecenę i widzę, że pojawiły się większe obniżki, ale rzeczy zostały już wykupione, jak pilnujecie tych okazji, czy są konkretne dni w które zwiększają rabaty, a może jest inny sposób?
Obserwuj wątek
    • kobieta_jakubowa Re: Zalando wyprzedaż 10.01.17, 22:17
      Chyba nie ma jakieś taktyki ogólnie. Dostaję prawie codziennie info, że obniżyli cenę produktu na mojej liście. Mam tych produktów prawie 300 i nie zauważyłam żeby to szło schematem.
      Wczoraj się wku.wiłam. zamówiłam sobie leviski za 160zł a przysłali mi męskie 501...
      • romarzena Re: Zalando wyprzedaż 10.01.17, 22:33
        A gdzie trzeba zaznaczyć opcję emaili o obniżkach?
    • patatajowa Re: Zalando wyprzedaż 10.01.17, 22:30
      zadnej metody nie ma. cos tanieje a potem nagle drozsze jest. a potem znowu tanieje. albo nie....
      nie pilnuje bo i po co? jak mi na czym zalezy ustawiam sobie powiadomienia o dostepnosci i tyle.
      • sinceramente Re: Zalando wyprzedaż 10.01.17, 22:42
        Też ostatnio doszłam do wniosku, że oni chyba jakąś rotację rabatów robią. Zamawiałam 30 grudnia - 6 rzeczy. Na dzień dzisiejszy: jedna kosztuje tyle samo (figi dziewczęce gapa), jedna jest niedostępna, a cztery podrożały.
        • romarzena Re: Zalando wyprzedaż 10.01.17, 22:44
          Ponawiam pytanie, gdzie zaznaczyć opcję emaili o obniżce artykułów z koszyka, ja widzę tylko subskrycję newslettera.
          • sinceramente Re: Zalando wyprzedaż 10.01.17, 22:48
            www.zalando.pl/faq?path=/Moja-lista-%C5%BCycze%C5%84/68725905/Moja-lista-%C5%BCycze%C5%84.htm
            • makoja Re: Zalando wyprzedaż 10.01.17, 23:02
              To nie działa, przynajmniej u mnie , nigdy nie dostałam informacji o obniżce czy o dostępności, nie dostaję też kodów ..... chyba mnie nie lubią, bo nawet rzadko przysyłają potwierdzenia zamówień
              • romarzena Re: Zalando wyprzedaż 10.01.17, 23:09
                Mam swoją listę życzeń, ale powiadomień nie dostaję...
                • patatajowa Re: Zalando wyprzedaż 10.01.17, 23:10
                  a cos zmieniło cene na tej twojej liscie? bo jak nic to nie dziwne...
              • patatajowa Re: Zalando wyprzedaż 10.01.17, 23:09
                masz mocne filtry w skrzynce pocztowej i pewnie dlatego wiekszosc trafia do spau maili od zalando.
                do mnie przychodza bardzo czesto, prawie na wszystko-oczywiscie pod warunkiem ze sa dostepne czy obnizone.
                • makoja Re: Zalando wyprzedaż 10.01.17, 23:15
                  spam cały mam widoczny - nic tam nie wpada, raczej wydaje mi się że to wina tego, że mam pocztę na onecie - a z onetu prawie codziennie dostaję reklamę zalando
          • patatajowa Re: Zalando wyprzedaż 10.01.17, 23:08
            ja mam rzeczy dodane do listy zyczen a nie do koszyka. to co mnie interesuje.
            z automatu przychodzi mail ze artykuł z mojej listy życzeń jest przeceniony."TO TWÓJ SZCZĘŚLIWY DZIEŃ! Dzień dobry,
            mamy dla Ciebie dobre wiadomości. Produkt z Twojej listy życzeń jest na wyprzedaży!"

lub jesli nie ma rozmiaru klikasz na ten którego potrzebujesz, podajesz adres email i jak sie pojawi dostajesz info ze jest juz dostepny :"Dzień dobry,
            zawsze mamy to, czego potrzebujesz. Artykuł w poszukiwanym przez Ciebie rozmiarze już jest dostępny. Czas na zakupy!"
            • romarzena Re: Zalando wyprzedaż 10.01.17, 23:11
              Ok, czyli dostaje powiadomienie o wyprzedaży, ale o jej poglębieniu już nie?
              • patatajowa Re: Zalando wyprzedaż 10.01.17, 23:13
                ja dostaje powiadomienia o konkretnych rzeczach które mam na liscie i info jesli zmalała ich cena.
                • pakipsi Re: Zalando wyprzedaż 10.01.17, 23:48
                  czasami ceny zmieniają się z dnia na dzień, zamówiłam kozaki w rozm. 37, po 3 dniach przyszły i okazały się za duże, wchodzę więc na zalando, żeby zamówić 36, a tu niespodzianka i cena już o 30 zł niższa
      • sinceramente Re: Zalando wyprzedaż 11.01.17, 21:11
        Przy bardziej rozchwytywanych rzeczach ustawienie powiadomienia o dostępności nie zda egzaminu. Własnie kupiłam flaje za 160 zł, bo akurat pojawił się mój rozmiar. Ustawiłam powiadomienie, ale @ jeszcze nie zdążył przyjść. Miałam po prostu otwartą w przeglądarce stronę z tymi butami i jak mi się przypomniało, to zaglądałam i odświeżałam.
        W ten sposób kupiłam już na zalando kilka rzeczy, a @ ani razu nie przyszedł.
        • patatajowa Re: Zalando wyprzedaż 11.01.17, 21:13
          jakie? jakie? daj linka wink tez poluje.
          • sinceramente Re: Zalando wyprzedaż 11.01.17, 21:17
            Najzwyklejsze, niemalże klasyczne wink www.zalando.pl/fly-london-czolenka-na-koturnie-czarny-fl211a000-q11.html
            • patatajowa Re: Zalando wyprzedaż 11.01.17, 21:21
              nie, no ,cena rewelka, tylko rozmiaru brak. ustawie sobie powiadomienia i poczekam az zwrócisz wink
              • sinceramente Re: Zalando wyprzedaż 11.01.17, 21:28
                Niestety istnieje takie prawdopodobieństwo, bo kopyto mam szerokie. Pocieszam się recenzjami na amazonie, z których wynika, że w tym modelu lepiej brać o rozmiar mniejsze, a złapałam 39 (noszę 39-40).
                • patatajowa Re: Zalando wyprzedaż 11.01.17, 21:31
                  fakt, miałam żółte i ciut mi człapały na nodze.przydałayby sie połówki w tm modelu.
            • sonrisa06 Re: Zalando wyprzedaż 17.01.17, 14:58
              Dzięki Dziewczyny kupiłam te linkowane fly. Są rewelacyjne! Dzięki 😊
              • a-e-p Re: Zalando wyprzedaż 17.01.17, 18:04
                No to sonrisa przepadłaś smile. Mowie to jako fanka Fly. A rozmiary w kazdym modelu sa inne i jest to wkurzajace.
                • sonrisa06 Re: Zalando wyprzedaż 17.01.17, 20:44
                  To już moje drugie fly. Pierwsze kupiłam sandały - coś fantastycznego smile jak na razie trafiam z rozmiarem.
        • patatajowa Re: Zalando wyprzedaż 11.01.17, 21:15
          nie, no ,, maile przychodza ale faktem jest ze czasem ciut pozniej, albo ty ciut pozniej zerkniesz i liczy sie refleks jak sobie sporo osob ustawiło powiadomienia. ja byłam dzisiaj szybka i kupiłam sniegowce wolfskin synowi za 80 zł smile oczywiscie z rabatem 40 zł i po odliczeniu zwrotu wink
          • izaa777 Re: Zalando wyprzedaż 11.01.17, 21:31
            Patatajowa, oświeć mnie, co znaczy "po odlliczeniu zwrotu"? I masz jakiś patent na kody 40 zł???
            • patatajowa Re: Zalando wyprzedaż 11.01.17, 21:34
              ło matko... buty 120 i spodnie za 80-razem 200. minus kodzik na 40 zł jeszcze miałam ostatni wiec do zapłaty 160 zł. spodnie oddam, zwróca mi za nie 80 zł i buty realnie wyjda za 80 łz. ot i cała zagadka...
              • izaa777 Re: Zalando wyprzedaż 11.01.17, 21:37
                A już myślałam, że jakiś nowy sposób na zakupy. A tu stara taktyka. Ale brak tych kodów 40 zł sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka