czarnaryba78 15.06.17, 18:15 Jakie macie garnki? Właśnie stoję przed tym trudnym wyborem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: Garnki 15.06.17, 18:30 ja mam garnki Tefal ale moje marzenie to Sility. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Garnki 15.06.17, 20:07 Moje też. Silit Solea. Zamiast tanieć, drożeją 😐 Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Garnki 15.06.17, 19:24 To ja się podepną ze swoim pytaniem. Czy garnki ceramiczne nadają się na kuchnię gazową? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Garnki 15.06.17, 19:24 asia-loi napisała: > To ja się podepną ze swoim pytaniem. Miało być: Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Garnki 15.06.17, 20:37 Tefal Ingenio (patelnie i garnki), pojedyncze z Ikei i Kela (modelu nie pamiętam). Najmocniej eksploatowane i najbardziej lubiane są Tefale. Ale może wynika to z tego co zazwyczaj gotujemy? Dużo dań duszonych, jednogarnkowych. Miałam garnki ceramiczne Ambition (prezent) - ścierwo jakich mało. Po pół roku poszły do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Garnki 15.06.17, 21:27 Fissler i zadne inne. Zdecydowanie polece serie profesjonalna. Nasze garnki maja jakies 13-14 lat (jak nie wiecej) i kazdy wyglada jak nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Garnki 15.06.17, 21:29 Jeszcze dodam, ze patelnia (tez Fissler, ale z innej serii) zupelny niewypal. Ja dlugo myslalam, ze ta patelnia to w ogole jakiejs innej slabej marki, wszystko przypala. Odpowiedz Link Zgłoś