kuleczka7 21.12.04, 14:15 czy któraś z Was jeździ takim wózkiem? czy warto go kupić? a jeżeli nie ten to jaki? proszę o radę!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amadores Re: Inglesina Magnum 21.12.04, 15:24 Jest wiel watkow na forum dotyczacych wozka Magnum!!! Goraco polecam uzywalam go przez blisko 2 lata! Jesli masz jakies pytania to pisz na adres amadores@op.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martael Re: Inglesina Magnum 21.12.04, 15:29 Jeżeli wrzucisz w wyszukiwarkę Magnum albo Inglesina, to znajdziesz dużo opinii, w tym wiele bardzo pozytywnych. Ja nie jestem posiadaczką tego wózka, ale miałam nim okazję pośmigać parę dni (w ramach wózkowej wymiany z przyjaciółką) i bardzo mi się Magnum spodobała. Bardzo fajny wózek dla malucha, szczególnie na zimę. Jako spacerówka i do samochodu, to już raczej ciężki i nieporęczny. Ale coś za coś. W każdym razie komfort jazdy oceniam na szóstkę. Odpowiedz Link Zgłoś
camedia1 Re: Inglesina Magnum 27.12.04, 09:13 Ja gorąco go polecam, ma świetne zawieszenie, tzn. łatwo się buja maluszka oraz bez trudu pokonuje dziurawe chodniki. Miałam już kilka wózków różnych firm, ale ten oceniam najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś