Dodaj do ulubionych

gdzie duży wybór wózków w wawie??

07.01.05, 12:58
Cześć, jutro jedziemy z mężem oglądać wózki żeby już wstępnie coś sobie
upatrzyć. Nie mamy za dużo czasu żeby jeździć po wielu sklepach i stąd moje
pytanie, czy jest jakiś sklep/ hurtownia oferujący naprawdę spory wybór
wózków dziecięcych?
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam, E.
Obserwuj wątek
    • skimag1 Re: gdzie duży wybór wózków w wawie?? 07.01.05, 13:33
      Duzy wybor jest w Swiecie Dziecka na pl. Unii Lubelskiej - ale tam raczej są
      zagraniczne wózki, które wg mnie nie są przystosowane do polskich warunków
      drogowych (np. gorsza amortyzacja, podwójne koła, które nie wjeżdzają na
      niektóre podjazdy bo są za duże) i w Calineczce na ul. Grochowskiej (dwa sklepy
      obok siebie - jeden z tańszymi i polskimi, drugi z droższymi - zagranicznymi.
      Polecam rowniez sklep Polak Mały na Niepodległości. Można tam dostac wozki
      Jedroch - polskie, wg mnie bardzo dobre. Jest tam również Deltim i jeszcze
      jakies zagraniczne.
      • maginda Re: gdzie duży wybór wózków w wawie?? 07.01.05, 14:12
        W al. Solidarności (jadąc w kierunku pl. Bankowego), niedaleko za kinem Femina
        są dwa sklepy (po dwóch stronach ulicy) z dużym wyborem wózków.
        • ulaaaaa Re: gdzie duży wybór wózków w wawie?? 07.01.05, 18:19
          Polecam również Polaka Małego na Niepodległości 24, właściciel jest ekspertem
          od wózków, nawet jak nie kupisz to sporo się dowiesz o wózkach.
          • oriana8 Re: gdzie duży wybór wózków w wawie?? 11.01.05, 16:45
            Czy w "Polaku małym" są wózki X-lander?
            Pozdrawiam
            Oriana
      • rosanna Re: gdzie duży wybór wózków w wawie?? 08.01.05, 15:48
        W ktorym dokladnie miejscu Grochowskiej jest ten sklep?
        • marta301 Re: gdzie duży wybór wózków w wawie?? 08.01.05, 21:50
          Grochowska 178, niedaleko ronda Wiatraczna. Co do wózków to widziałam tam
          Wychamet, Mikado i Fokusy Deltima. Moim zdaniem nie ma specjalnego wyboru a i
          można zapomnieć o wypróbowaniu wózka, tzn przejechaniu nim kilku metrów
          etc...Sklepik jest niewielki i przy kilku osobach robiacych zakupy panuje już
          dosłownie ścisk. Takie wrażenia z dzisiaj.
          E.
          • agnysek Re: gdzie duży wybór wózków w wawie?? 10.01.05, 10:02
            witam,

najwiekszy wybór jaki widziałam to w świecie dziecka - tesco górczewska. Maja
            tez sklep w jupiterze podejrzewam że tez wózków jest dużo.

Polecam jesli chcesz poogladac bo kupic odradzam (straszenie drogo) no i
            obsługa fatalna. Raz byłam chodziłam z mężem po sklepie z pół godizny i nikt
            do nas nie podszedł
          • przybyszadam Re: gdzie duży wybór wózków w wawie?? 26.01.05, 23:45
            Podejrzewam, że odwiedziła Pani tylko jeden z dwóch lokali, które znajdują sie
            kilkanaście metrów od siebie. Wózki, które Pani oglądała były wózkami Polskiej
            produkcji a w drugim lokalu znajduje się ponad 100 innych wózków nie mówiąc już
            o fotelikach, których na stanie mamy około 200sztuk
        • anettab Re: gdzie duży wybór wózków w wawie?? 11.01.05, 21:19
          Grochowska 178 i 180, w jednym mały wybór, w drugim mnóstwo wózków, obydwa
          sklepy to Calineczka, miesczą sie tuż przy kładce dla pieszych
    • sylwiaewa Re: gdzie duży wybór wózków w wawie?? 11.01.05, 16:56
      Super i niedrogie wózki są na stadionie dziesięciolecia wejście od PKS (na
      dole). Ja kupiła 3-funkcyjny wózek 2 lata temu i super się sprawuje do dzisiaj
      (2 dziecko jeździ nim). POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • ulaaaaa Re:Do Oriany 11.01.05, 20:57
        W Polaku M. są X-landery.Z tego co wiem to są one dość nowe na rynku, wiesz coś
        bliżej o nich?
        • katarzyna_b1 Re:Do Ulaaaaa 12.01.05, 11:06
          Czy jesteś pewna że tam były? Wlaśnie dzwoniłam do sklepu (Al. Niepodległości)
          i powiedzieli mi, że "szef ma dopiero zamówić te wózki...". Pytam, bo sama
          chciałam zobaczyć jak wyglądają.
        • oriana8 Re:Do Oriany 12.01.05, 15:18
          Czytałam o nich na forum i mają dobrą opinię. Chciałam je zobaczyć na żywo, bo
          na stronie internetowej www.x-lander.com wyglądają zachęcająco i pasują do
          fotelików maxi-cosi.
          Pozdr
          Oriana
          • ulaaaaa Re:Do Katarzyny 12.01.05, 17:27
            Byłam dzisjaj w tym sklepie.To co widziałam wcześniej to były jakieś serie
            próbne czy coś takiego.Obecnie nie ma, mają byc dopiero w przyszłym tygodniu z
            tym że podobno bez tych niebieskich, bo chwilowo ich nie robią.

• katarzyna_b1 Re:od Katarzyny :) 12.01.05, 22:38
              Prawde mówiąc sama interesuje się zakupem x-landera x3, dlatego sklep Polak
              Mały tak bardzo mnie zainteresował. Szukam modelu x3 w kolorze czerwonym, ale
              niestety w żadnym sklepie już go nie ma. Sam wózek oglądałam wielokrotnie
              (podobnie jak wiele innych wózków) i bardzo mi się podoba (zgrabny, w miare
              lekki, porządna tapicerka, zresztą podobno są robione na ramach Quinny - ramy
              od Quinny, a tapicerka szyta w Polsce). Dzisiaj rozmawiałam w producentem i
              dopwiedziałam się ze w połowie roku będą wprowadzane nowe modele i nowa
              kolorystyka - dlatego między innymi niedostepne już są kolory czerwony i
              niebieski z x3. Szkoda że ja nie bardzo mogę czekać (termin goni wink bo nowa
              linia na pewno będzie jeszcze praktyczniejsza i fajniejsza...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka