ewelinaz25 10.01.05, 19:06 Polećcie drogie emamy adresy komisów z wózkami, które prowadzą sprzedaż internetową. Znam niestety tylko jeden: babykomis.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renik.w Re: Adresy komisów internetowych 10.01.05, 20:03 jA ZNAM JEDEN : www.babykomis.pl/go/_promotion/?column=newcol niestety nie sprawdzałam go więc nie mogę nic o nim powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaewa Re: Adresy komisów internetowych 11.01.05, 17:02 witam, ogłoszenia tam daje się za darmo www.bajama.pl/komis.php? kat=1&obj=32&Bajama=69a485b33d1e47c43f559ac8970f8cc4, lub na www. allegro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Adresy komisów internetowych 11.01.05, 19:04 www.abckomis.com.plwww.bobokomis.com.pl Moja Fasolka Odpowiedz Link Zgłoś
natka28 Re: Adresy komisów internetowych 14.01.05, 23:16 Ja polecam chicco c1 trio-przeczytaj sobie, bo aktualnie go sprzedaje "To rewolucja w postrzeganiu wózka dziecięcego. Ten wielofunkcyjny wózek Chicco C1 Trio pozwoli bezpiecznie przewozić dzieci od chwili narodzin aż do 3 roku życia. Składa się z wózka spacerowego Chicco C1, gondoli i fotelika samochodowego Chicco Synthesis Basic (0-13 kg). Obszerne siedzisko ma czteropozycyjne oparcie i regulowany podnóżek. Spacerówka ma regulację resorowania, skrętne przednie koła, zintegrowany hamulec i ruchome, składane rączki. W komplecie: plecak, okrycie przeciwdeszczowe do spacerówki i kosz na zakupy. Waga spacerówki: 9,8 kg; z gondolą: 14,7 kg; z fotelikiem: 13,1 kg. " Wyglad wozka jest na startowej stronie www.chicco.pl (kolorystyka rowniez identyczna+wszystkie niezbedne do niego dodatki)Ale oczywiscie zainteresowanym przesle zdjecia 50% ceny to 1200zł,w zestawie: -wozek gleboki+gondola z najbezpieczniejeszymi-testowany mi pasami dla dzieci od 0-13kg.(bardzo fajna sprawa bo dziecko mozna ze soba zabierac w bardzo dalekie podroze) -fotelik z wkladka dla malenstwa dopiero urodzonego z mozliwoscia zamocowania w samochodzie+moze slyzuc jako fotelik stacjonarny+jako kolyska +mocowany na stelazu spacerowki i mozna w takiej postaci wychodzic na spacer, do sklepu itp. -spacerowka+firmowy plecaczek+firmowa oslona przeciwdeszczowa WOZEK DODATKOWO SKLADA SIE W PARASOLKE, DZIEKI CZEMU SPOKOJNIE MOZNA GO WNOSIC (JA NP. NIE MAM WINDY I W JEDNEJ RECE TRZYMAM CORECZKE A W DRUGIEJ WOZEK)PONADTO MA OPCJE SKLADANIA RACZEK NA ROZNE SPOSOBY WIEC MIESCI SIE DO NAJMNIEJSZEGO BAGAZNIKA W RAZIE PYTAN PROSZE O TELEFON 632-03-13,0608-325-991 LUB email natka28@gazeta.pl Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 do natka28 15.01.05, 11:04 szukam tylko spacerówki, gondola już mnie nie interesuje ze względu na wiek mojego maluszka, ma już 1,5 roku. ale dziękuję za propozycję Odpowiedz Link Zgłoś