Dodaj do ulubionych

BuggyBob Implasta ?

04.02.05, 20:17
Czy ma ktoś może ten wózek- BuggyBob Implasta? Proszę o napisanie czy jest
funkcjonalny i czy jesteście z niego zadowoleni. Dziekuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • frati Re: BuggyBob Implasta ? 04.02.05, 22:06
      hej ja wlasnie sie tez zastanawiam nad tym wozkiem, ale nie weim czy uzyskasz
      odpowiedz , poniewaz jest to nowosc i chyba niewiele ma go ma , a jesli juz to
      swieze mamy, ktore niekoniecznie maja czas, zeby wejsc na forum, wiec obie
      jestesmy w kropce, czy ty widzialas ten wozek na zywo? ja mialam kupic xlandera
      x4, ale nie ma go w takim kolorze jak chce dlatego rozwazam mozliwosc implasta

pozdrawiam
      • neron9 Re: BuggyBob Implasta ? 04.02.05, 22:19
        Niestety widziałam go tylko w inernecie ale chyba bedę musiała pobuszować w
        sklepach i go oglądnąć.
    • frati Re: BuggyBob Implasta ? 04.02.05, 22:25
      jak bedziesz cos wiedziala daj znac
    • igakinga Re: BuggyBob Implasta ? 06.02.05, 00:11
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=19726016
      • dorka1976 Re: BuggyBob Implasta ? 07.02.05, 21:08
        Witam, ja jestem szcześliwą posiadaczką córeczki wożonej w BuggyBobie i jestem
        bardzo zadowolona!!! Ładny, lekki jak na ten rodzaj wózków, nowoczesny, super
        kółka, lekko się prowadzi, piękny kolor niebiesko=stalowy, super cena!!!! Wadą
        jest brak skrętnego przedniego kółka, ale nie wszyscy uważają to za dużą wadę.
        MOże jeszcze wąska gondolka, ale ja się nie skarże, bo ciasno i tak opatulałabym
        dzidzie w szerokiej, a kocyki czy spiworek mi sie mieszcza. A jesli dzidzie beda
        wiosenne to juz w ogole nie ma o czym mowic. Polecam, wrazenie i jakosc za tą
        cenę to super pozycja jak dla mnie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka