ewelinaz25 25.02.05, 10:36 szukałam w wyszukiwarce opinii na ten temat, ale nie znalazłam istotnych kwestii przemawiających (bądź nie) za tym wózkiem, czekam więc na Wasze poglądy pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miskaa Re: Wady i zalety BEBECARA UNIBIGA 25.02.05, 14:28 witam mialam unibig'a ,ale jako drugi wozek, do tego mialam jeszcze jako typowa spacrowke Quinny na pompowanych kolkach, jesli chodzi o prowadzenie wozka to roznica jest znaczna, Quinny "plynie" niemal sam, a to niestety takie juz nie jest, coz to jest typowa parasolka. jesli zalezy ci na takim wlasnie wozku wybor jest bardzo dobry, jest o wiele solidniejsza od Pegperego i chicco, ma wieksze kolka, porzadne siedzisko, ale jesli chcesz tym jezdzic wszedzie, to ja bym sie zdecydowala na cos wiekszego. Reasumujac moj wywod; moim zdaniem jest to najlepsza parasolka na rynku, (bebecar ma teraz jej nowa wersje, nazywa sie xford czy jakos tak), ale ja zdecydowanie wole wozki na pompowanych kolach! Uzywalam go tylko ja wozka przewozowego! Jesli chcesz miec dobra parasolke, lekka spacerowke to kup, bedziesz zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: Wady i zalety BEBECARA UNIBIGA 25.02.05, 18:00 dzięki za odpowiedź, może jeszcze ktoś coś napisze Odpowiedz Link Zgłoś