Dodaj do ulubionych

Fontanna Playskool

04.03.05, 15:17
Czy ktoś ma może taką zabawkę i może mi podać jakie ma wymiary (mniej więcej)
i czy warto ją zakupić 11-mies. dziecku?
Obserwuj wątek
    • angelka2 Re: Fontanna Playskool 04.03.05, 17:25
      My kupilismy malemu fontanne jak wlasnie mial 11 miesiecy!! Tak prawde
      powiedziawszy zabawka jest malutka i z poczatku bylam zawiedziona.Tm bardziej
      ze maly gdy pierwszy raz mu ja wlaczylam przestraszyl sie i zaczal plakac!!I
      tak przez kilka nastepnych dni.Ale jak juz okazalo sie ze zabawka nie gryzie to
      nie mozna go bylo od niej odciagnac!Niektorzy narzekaja ze baterie sie szybko
      wyczerpywuja ale ja uwazam ze dla takich rocznych maluszkow lepiej jest jak
      wolniej chodzi (na pocvzatku pilki skakaly na wszystkie strony i tego moga sie
      bac dzieci).Teraz moj synek ma 14 miesiecy i jest to jedna z jego ulubionych
      zabawek, szczegolnie jak ogladamy ciekawy film on mosi ja sobie wlaczac! Polecam
    • izia30 Re: Fontanna Playskool 04.03.05, 21:12
      też polecam szczególnie jeżeli lubisz być dreczona nieziemskimi dźwiekami wtedy
      gdy rozmawiasz lub coś chcesz obejrzeć przez 5 minut, ale nasze dzieci to po
      prostu uwielbiają. to już od roku nasza zabawka nr 1
    • agni71 Re: Fontanna Playskool 04.03.05, 22:57
      My kupilismy te zabawke niby dla mlodszej, wowczas 6-mies. coreczki, ale tak
      naprawde, to wiedzielismy, ze bedzie sie nia bawila (przynajmniej na poczatku)
      starsza corka, ktora ma zreszta bzika na punkcie wszelkich pilek, kulek itp.
      Gabrysia ma teraz prawie 2,5 roku i od dwoch miesiecy ta zabawka jest
      przynajmniej raz dziennie wlaczana. Teraz juz sama sie troche nasycila i wlacza
      ja Laurze, zeby nie plakala smile

aga
    • jazzmina Re: Fontanna Playskool 05.03.05, 13:08
      Moja corcia zainteresowala sie fontanną dopiero po ukonczeniu roczku i obecne
      polecam
      • kasia-j Re: Fontanna Playskool 05.03.05, 21:08
        Nie mam akurat miarki, ale wysokość - mniej więcej wysokość kartki A4,
        szerokość trochę więcej niż wysokość A-4 smile. Mam nadzieję, że pomogłam smile.
    • sajana Re: Fontanna Playskool 06.03.05, 18:17
      Jeśli mogę podpowiedzieć to kupiłam podróbę tej fontanny na roczek synka mojej
      koleżanki. Zabawka super i dużo tańsza kosztowała 38 zł i działa na tej samej
      zasadzie (opinia pani ze sklepu) może różni się troszkę jakością plastiku. W
      tej chwili mały ma 14 mies i uwielbia się nią bawić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka