Dodaj do ulubionych

Niekapek ???

27.04.05, 13:17
Witam,
Mam niekapek aventu - i mam pytanko czy wam tez cieknie spod uchwytów??? Może
ja xle skręcam - kolezanka mówiła że trzeba lekko to wtedy nie cieknie - u
mnie jest tak że raz cieknie raz nie - może ktoś mnie oświeci co robię źle???
Aha czy wam też kwasnieją soki w niekapku?? herbatka jest ok a sok jak dłużej
postoi w cieple (kilka godzin) to kwaśniejesad((
Amoze ktoś zna lepszy niecieknący niekapek???
Pozdrawiam
Monika Z
Obserwuj wątek
    • bernihor Re: Niekapek ??? 27.04.05, 13:57
      Aventowy niekapek też mi przeciekał ale głównie przez smoczek. Gdy przełożyłam
      uchwyt do najmniejszej butelki to lało się przy nim. Nie jest to produkt wart
      swojej ceny. Kupiłam niekapek Nuby. Polecam bo nie cieknie. Ta firma nie ma
      jednak modelu z rączka i "zatyczką" na smoczek jednocześnie ale nie można mieć
      wszystkiego. Marta
    • pia_ Re: Niekapek ??? 27.04.05, 14:01
      Ja też nie byłam zadowolona z niekapka Aventu i przeszłam na bidon pstryczek z
      miękką rurką Nuby - dla mnie i córki pełna rewelacja, zwłaszcza jak od niedawna
      mała nauczyła się samodzielnie zamykać pstryczek po wypiciu.
      • zarebamon Re: Niekapek ??? 27.04.05, 17:45
        No właśniesmile) a już myslałam, że to coś ze mną jest nie tak i przyznam, że ostatnio oglądałam niekapki Nuby ale w końcu zrezygnowałam, bo bałam się kolejnego niewypałusmile))
        Chyba jednak kupię Nuby bo przyznam, że mam dość uklejonych rąk na spacerach sad((
        Pozdrawiam
        Monika Z
        • tygisek niekapek gerber 27.04.05, 21:10
          ja polecam niekapek gerber, wyprobowalismy juz wiele niekapkow i tylko ten
          idealnie sie zakreca, nie cieknie wogole - jedynie na poczatku jesli picie jest
          cieple i jest go duzo po zakreceniu i wstrzasnieciu wypycha je cisnienie, ale
          nawet pozniej potrzasany, uderzany, rzucany kubek wszystko wytrzymuje nie uroni
          kropelki...i jeszcze jedna jego zaleta, to to ze ma prosty i latwy w utrzymaniu
          system od niekapania, w przeciwienstwie np do aventowych ustnikow, picie nie
          pozostaje praktycznie w ustniku, co zapobiega kwasnieniu tych resztek i nie ma
          takiego nieprzyjemnego smrodku, co zaobserwowalam po krociutkim czasie
          uzytkowania ustnika avent, mimo tego ze mylam go dokladnie za kazdym wlaniem czy
          dolaniem picia...moja corka przez ustnika aventa zrazila sie do niekapkow, ale
          gerbera uwielbia od poczatku.
          pozdrawiam,
          tygisek
    • annkier Re: Niekapek ??? 27.04.05, 17:55
      u nas to samo, cieknie ale sporadycznie
    • mamand Re: Niekapek ??? 27.04.05, 20:29
      nam się z Aventa lało i z ustnika i z gwintu
      kupiłam najtańszy niekapek jaki był w sklepie wink BabyOno i jestem bardzo
      zadowolona i nic nie cieknie.
      Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka