ewelinaz25 15.09.05, 15:34 Podaję link do strony: www.priceminister.com/inventory? action=view&productid=8473106 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinaz25 Re: poprawny link 15.09.05, 15:35 www.priceminister.com/inventory?action=view&productid=8473106 Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: poprawny link 15.09.05, 16:14 na pewno nie jest to model tapicerki z 2005 roku-mam katalog i takiego nie ma, dziewczyny dawały linki do nowych tapicerek na 2006 rok-takiej nie pamietam - moze to stara kolekcja z 2004? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: poprawny link 15.09.05, 17:19 hej, to tapicerka z chyba 2004, jesli dobrze pamietam, to nazywala sie x-plorer. sporo jest w niej siatki, ktora sie szybko niszczy (od np. rzepow przy ubraniach, butach). Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: poprawny link 15.09.05, 20:48 A mnie się wydaje, że to jest niebiesko-beżowa tapicerka Sea Breeze z 2004r. Odpowiedz Link Zgłoś
ajkija Re: poprawny link 15.09.05, 21:30 Ja wiem, Ja wiem )) To jest kolor Synergy z kolekcji raczej 2003. W X-plorerze nie było czerwonych lamówek tylko białe. I kolor raczej khaki-ciemnozielony. Tu jest wyraźnie niebieski. Jak dla mnie 100% Synergy. Wg. mnie bardzo ładny. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: poprawny link 15.09.05, 22:39 Hej, sprawdzilam! Jest to na 100% kolor z kolekcji 2003 o nazwie bellavista!!! Synergy jest taki jakby golebi z czerwona lamowka! Typowe dla bellavisty sa bezowe plastiki np. w foteliku do auta i navecie. To jest bezowy kolor laczony z takim morskim (i ten jest z siatki!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: poprawny link 16.09.05, 12:47 Pinik a w którym miejscu jest ta siatka? bo nie bardzo się orientuję. Zakup wózka planuję dopiero w lutym (oczywiście z navettą), bo wtedy urodzi się moja druga dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Jak nazywa się kolor tej tapicerki w pp3? 16.09.05, 21:59 Potwierdzam, że jest to kolor Bellavista i ta siatka pod wpłwem wilgoci odłazi od materiału, do którego została przyklejona. Na szczęscie widziałam to w realu na przejeżdżającym obok wózku i kupiłam inny kolor. Rozmawiałam z użytkowniczką i była bardzo niezadowolona. Później rozmawiałam ze sprzedającym i było mnóstwo reklamacji na tą tapicerkę i szybko ją wycofali. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: jeszcze jedno pytanie... 18.09.05, 10:38 czy jakość tapicerki, a konkretnie jej sygnatura, materiał zależny jest od koloru? Tzn. czy kupując wózek w kolorze newport tapicerka jest inna w dotyku (i jakościowo) niż np. w kolorze hip hop. Przyznam szczerze, że oglądając na żywo wózek w kolorze hip hop zawiodłam się jakością materiału. A mam wrażenie, że w kolorze newport (nie oglądałam w realu, tylko na zdjęciach) tapicerka jest inna Odpowiedz Link Zgłoś
mymcia To jest SEA BREEZE -2004 18.09.05, 18:52 JEstem posiadaczka takiego wozka- zapewniam ze jest to SEA BREEZE... Co do wykonania material jest dobrej jakosci, nie blaknie (uzytkuje intensywnie wozek od 1,5 roku) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: Jak nazywa się kolor tej tapicerki w pp3? 19.09.05, 10:26 hej odpowiedzcie mi na pyt. dot. koloru i jakości, czy to idzie w parze ze sobą, czy we wszystkich kolorach materiał jest ten sam Odpowiedz Link Zgłoś