Dodaj do ulubionych

bebe confort czy bebe confort

26.10.05, 09:30
Prosze doradzcie,oba ladne ale mam wrazenie,ze bebecar to czolg,wglada bardzo masywnie.
Bebe confort,ladne ale na czterech kolach bo trojkolowki moim zdaniem sa paskudne no moze wyjatkiem jest everest ale nie widzialam gosad
Powiedzcie jaki stelaz wybrac i wszystkie uwagi,bede wdzieczna
Obserwuj wątek
    • marsi11 Re: bebe confort czy bebecar 26.10.05, 09:30
      pomylilam sie w tytulesmile
    • trosia Re: bebe confort czy bebe confort 26.10.05, 15:52
      Napisz o jaki wózek Ci chodzi: spacerówka, gondolka czy wielofunkcyjny?
    • laminja Re: bebe confort czy bebe confort 26.10.05, 16:09
      ja mam bebe confort na stelażu trophy (koła kauczukowe) świetny stelaż. Lekki,
      ma dobrą amortyzację, spore koła, da się nim jeździć po dzirawych chodnikach i
      łące. Składa się jedną ręką. Do tego fotelik elios - ma praktyczny daszek,
      którym można osłonić dziecko przed deszczem, słońce, śniegiem przy przenoszeniu
      z samochodu do budynku. Oczywiście foteli można zamontowac bezpośrednio na
      stelażu - co jest bardzo praktyczne w mieście. Uzywaliśmy gondoli Prelude -
      złego słowa na jej temat nie mogę powiedzieć.

Najsłabiej z tego kompletu wypada siedzisko spacerowe Opera. Ma za krótkie
      pasy, więc ciężko zapiąć dziecko w zimowych ubrankach i śpiworku. Ale jest
      montowana w obu kierunkach i dla dziecka do 1-1,5 roku jest wygodna.

Później przesadziliśmy młodego czlowieka do lekkiej spacerówki, więc nie wiem
      jak długo by się mieścił do opery.

Myślę, że wartko kupić nowy stelaż i fotelik. Gondolę i siedzisko kupiłabym na
      allegro.
    • dymuniek2 Re: bebe confort czy bebe confort 27.10.05, 10:22
      witaj
      ja zaczynałam z air-trophy 4 a skończyłam na air trophy 6. generalnie w
      pierwszym jest jakaś wada konstrukcyjna ale zamieniono mi go na moją prośbę na
      6tke i jest super. Bardzo funkcjonalny koszyk na zakupu no i przede wszystkim
      Maluchem można "manewrować" w obydwie strony. Polecam choć jako drugi do
      samochodu to mam parasolkę
      • marsi11 Re: bebe confort czy bebe confort 27.10.05, 10:57
        no wlasnie nie wiem czy wybrac 4 kolka czy lepsze jest 6,acha powiedzcie jeszcze jaka to roznica miedzy zwyklymi a piankowymi kolami?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka