Dodaj do ulubionych

Garaż Mega Bloks Tiny n' Tuff (nr 853)

28.11.05, 23:27
czy ktoś z was ma? jak się podoba dzieciom i do jakiego wieku ?
zastanawiam się czy kupić mojemu synkowi 1,9 m-cy.

przesyłam link do tej zabawki.

www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27521831-27510001.html
dzięki,
asia
Obserwuj wątek
    • bea-ta Re: Garaż Mega Bloks Tiny n' Tuff (nr 853) 29.11.05, 09:12
      Możesz smialo kupić. Ja mam 17,5m synka, który jest zapalonym samochodziarzem i
      podoba sie mu garaz. Jeszcze cięzko mu połapać wszystko, bo mamy od niedawna,
      ale widze, że zabawka podpasowała, a ciężko cos podpasować mojemu smykowi. Garaz
      wydaje świetne odgłowy, tylko szkoda, że nie ma wiecej zjeżdżalni, w zasadzie
      jest jedna , która mozna mocowac na dwa sposoby. Przy czym z tej serii sa
      szybkie tory dla starszego malucha, które można potem dokupić - od 2 lat,
      troszke droższe.Pozdr., Beata
      • greenland do Bea-ta 29.11.05, 10:12
        Bea-ta a moglabym prosic o fotke garazu z pozostałych stron? Wszedzie widac
        tylko przód a ja szukam jeszcze tyłu i boków.

Z góry dziekuje.

Pozdrawiam,
        Asia
        greenland@gazeta.pl
        • bea-ta Re: do Bea-ta 29.11.05, 11:05
          Nie mamsadA nie moge męza doprosic się o cyfrówke, bo uzywa jej stale w prac
          sadSzczerze nie wiem czy ten z FP nie jest lepszy,bo i ten i ten od roku, ale ja
          miałam juz platforme z autami, mam tor, a dokupiłam właśnie ten garaż. Szkoda ,
          że ma tylko jedna zjeżdzalne ten z FP ma dwie z tego co widziałam i to mi się
          bardziej podoba. Nie wiem jakie wydaje odgłosy, ale ten z MB na odglosy windy,
          myjni, warsztatu i muzyczke z garazu, z tyłu na dole otwiera sie podłuzna klapka
          i dziekim temu widac od srodka garaż - wjazd do myjni, warsztatu, mozna dostac
          sie do windy,na tej klapce można zamocować stacje benzynową- 2 elementy, z boku
          jest winda- ten najwyższy element, ktora sie podnosi i opuszca ręcznie na
          odpowiednia wysokośc do zjeżdżalni, winda ma obrotowa podstawe, która się lekko
          unosi i spuszcza autko po zjeżdzalni,zaś z drugiej strony możesz przymocowac
          zjeżdzalnie dla auta - na nizszym poziomie niż ta, która jest na obrazkach z
          przodu- niebieska, jakby niedokończona - tu jest druga opcja mocowania zjazdu
          dla aut. To są te dwa wariankty, dwóch na raz zjeżdżalnie nie zamontujesz, bo za
          mało elementów - 2 jak na moj gust i byloby ok. Jeszcze nie sprawdzałam czy te
          elementy z szybkiego toru pasują do garazu, ale na wizus pasują, bo to ta sama
          seria i powinno sie dac łaczyc i z ta mysla kupiłam, żeby było rozwojowe i pod
          tym wzgleem byloby lepsze od garazu FP. Starałam się opisac jak mogłam, nie wiem
          czy coś zrozumiałaś, zobacze co z fotkami da sie zrobić, ale bedzie cięzkosadBeata
          • greenland Re: do Bea-ta 29.11.05, 22:33
            Dziękuję bardzo za opis smile Pomogłaś choć teraz to juz zupełnie nie wiem co
            wybrać bo z opisu wygląda, ze garaz fajniutki wink)))
            Pozdrawiam,
            A.
    • bea-ta Re: Garaż Mega Bloks Tiny n' Tuff (nr 853) 29.11.05, 09:24
      Garaz kupiłam tu
      www.fajnezabawki.pl/exec.php?C=Sz2&PZ0=1&PZ1=3710010&PZ2=3710011&PL=0-999999&P2=&P3=wszystkie&x=39&y=7&LL=30
      Jeszcze garaz jest w tym sklepie
      www.leomark.pl/?mode=kategoria_full_root&recordId=9
      i tutaj też mozna zamówic ten drugi garaz z szybkimi torami. Beata
      • asia_k2 Re: Garaż Mega Bloks Tiny n' Tuff (nr 853) 29.11.05, 20:19
        dzięki bea-ta za link - tam jest jeszcze taniej. a na allegro znalazłam ten
        pierwszy garaż za 109 PLN - zdzierstwo !
        a nie wiesz czy dotego garażu (nr 853), można oddzielnie dokupić same tory, bez
        potrzeby kupowania kolejnego garażu ?
        asia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka