sylwiawm 15.12.05, 00:08 Co kupujecie swoim niemowlakom pod choinkę? Nie mam pomysłu na prezent dla 7- miesięczniaka i innych maluszków z rodziny. Może coś doradzicie? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irmyna Re: Prezenty 15.12.05, 09:36 dołączam się, nie wiem co kupić 11 miesięcznej dziewczynce, może podpowiecie co dostały dzieciaczki od Mikołaja? Odpowiedz Link Zgłoś
annakg Re: Prezenty 15.12.05, 10:24 Mój synek dopiero w styczniu skończy 7m a na Gwiazdkę dostanie- od nas huśtawkę do postawienia w domu (przmierzalismy i bardzo mu się podoba), od moich rodziców krzesełko do karmienia i całe mnóstwo ubranek 9bo specjalnie nic nie kupowałam na next rozmiar) a od moich sióstr zabawki. I to by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mama_helenki Re: Prezenty 15.12.05, 11:51 Pod choinką dla mojej córeczki nic nie będzie, bo sama choinka będzie tak atrakcyjna, że kto by się tam interesował tym, co leży pod spodem Domyślam się, że pytanie dotyczy prezentów dla dziecka z rodziny. Bo naprawdę nie sądzę, żeby takie maluszki potrzebowały dostać prezent. Przecież najczęściej mają tyle zabawek, że święto jest każdego dnia )) Dla mnie problemem jest prezent dla męża... niby coś już mam (zaprenumerowałam mu jego ulubiony tygodnik, na pewno się ucieszy), ale zastanawiam się nad czymś jeszcze. Na przykład: www.merlin.com.pl/frontend/towar/385128 Może macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Prezenty 15.12.05, 23:08 Tą książkę co podałaś link mam i czytałam. Jest śmieszna, ale i mocno przesadzona jak dla mnie. Kiedy byłam w ciąży po przeczytaniu jej myślałam, że moje życie stanie się koszmarem, bo to co tam jest napisane właśnie tak przedstawia dziecko jako koszmar. Mogę wam polecić Huśtawkę baletkę ( to taka, która nie tylko się huśta, ale i dziecko może w niej skakać, przez co ma wielką frajdę i zabawę). Jak chcecie zobaczyć jak wygląda to umieściłam w linku Pamiętnik Wiktorii w galerii. Mężowi nie wiem co kupić. On wiecznie nic nie potrzebuje. Chciałam kupić coś naszej małej pod choinkę, bo nie wiem co od rodziny dostanie i właściwie to nie jest moim problemem. Co może sprawić frajdę takiemu maluszkowi i jednocześnie być przydatnym. Odpowiedz Link Zgłoś
sylraf Re: Prezenty 15.12.05, 23:37 my kupiliśmy drobne prezenty, ale przydatne. -3 sliniaczki - komplet -2 bodziki -zapinkę do smoczka (jak gdzies jedziemy, przypinamy smoczka do ubrania, żeby nie zgubił od babć i cioci chrzestnej na pewno dostanie zabawki, poza tym i tak już ich ma dużo Odpowiedz Link Zgłoś