edward77 16.02.06, 10:17 Czy w Arkadii dostane tort urodzinowy, taki dla dzieci, w ksztalcie np lokomotywy lub inny fajny, ale tez smaczny, swiezy? A moze inne miejsce gdzie warto kupic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lhotse71 Re: Tort w Warszawie 16.02.06, 13:12 Nic nie wiem o cukierniach w Arkadii. Ja torty dla swoich dziewczyn zamawiam w Batidzie. Można zamówić tort z ulubionym bohaterem dziecka (według załączonego zdjęcia), torty nie są bardzo drogie a raj dla podniebienia tak samego jubilata jak i gości w załączeniu strona Batidy. Polecam !!! www.batida.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
magkan Re: Tort w Warszawie 16.02.06, 14:16 www.sowa-cukiernia.com.pl/ mają dwa punkty w warszawie m.i. na bemowie Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: Tort w Warszawie 16.02.06, 14:23 moja teściowa zamówila w arkadii w blikle tort na chrzciny dla naszej córeczki byl w formie rozlożonej książki, prześliczny i przepyszny żal bylo jeść Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Tort w Warszawie 16.02.06, 14:37 Również polecam Bliklego (jest w Arkadii). My mieliśmy kłapoucha - pyszny. Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: Tort w Warszawie 16.02.06, 16:44 nie wiem niestety bo nie ja zamawialam tort Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Tort w Warszawie 16.02.06, 17:16 Ja też nie pamiętam, ale na ich stronie internetowej są podane numery telefonów, zadzwoń i dowiesz się wszystkiego. Waga tortu zależy od wzoru, jaki wybierzesz - nasz musiał ważyć ok. 2 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
magkan Re: Tort w Warszawie 16.02.06, 17:38 juz wiem: torty ważą 1,5-2 kg carmelia 40 zl/kg, blikle 60 zl/kg. Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Tort w Warszawie 16.02.06, 17:44 Rany, w życiu bym nie dała 100 zl za tort?!! Wolę sama zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
edward77 Re: Tort w Warszawie 17.02.06, 11:52 Dzieki za podpowiedzi. Juz zamowilam u Biklego kg kosztuje 55zl i ma byc 1,5kg. Troche duzo, ale jak sobie przypomne w zeszlym roku ile czasu, nerwow i pieniedzy poszlo na moj pierwszy, wlasnorecznie zrobiony tort)))Ciagle cos mi nie wychodzilo, a to masa, a to biszkopt i co zrobilam, to bieglam do sklepu po nowe produkty))) tort wyszedl przepyszny, ale wizualnie szkoda gadac)))I powiedzialam nigdy wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś