yance 28.02.06, 00:33 Kupilam bluze dla dziecka na allegro podobno firmy ZARA, ale nie ma zadnej metki oprocz takiej z napisem Made in Poland. Szyja w Polsce czy nie dostalam tego co trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga3 Re: ZARA i allegro 28.02.06, 00:36 Powinna mieć metkę na karku i małą wszywkę z boku, materiałową albo gumową,zależnie od kolekcji. Możesz przesłać fotkę albo numer zakończonej aukcji? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: ZARA i allegro 28.02.06, 07:54 zary nie szyją w Polsce. Niektore ubranka np te dwustronne,polarki,kurteczki nie mają metki Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: ZARA i allegro 28.02.06, 07:54 podaj nr aukcji,mamy duzo ciuszków a zary,moze cos pomogę,choć ejsli piszesz ze na metce made in poland to raczej nie jest to zara Odpowiedz Link Zgłoś
yance Re: ZARA i allegro 28.02.06, 16:24 Link do aukcji www.allegro.pl/item84571461_zara_super_bluza_124.html gsyby nie działał to jest w nim nr aukcji. Na zdjęciu jest widoczna ciemna metka ale ja już dostałam bez niej. Na innej metce obok sposobu prania jest napisane 100% bawełna (nie jak mi sie skojarzyło made in poland), ale pisze polskimi literami. Dałam za nią z przesyłką niewiele ponad 10zł, więc pewnie nie ma o co robić wielkiej afery tylko tak dla siebie chciałam wiedzieć czy to napewno ZARA, no i koleżanka z której konta skorzystałam musi wystawić komentarz. Są jakieś szanse że to zara, czy raczej nie skoro nawet sprzedawca pozbył sie metki? Odpowiedz Link Zgłoś
mamanamedal Re: ZARA i allegro 28.02.06, 21:14 Bluza fajna i za te pieniądze szkoda robić aferę, zwłaszcza, że pewności mieć nie będziesz. Co do metki, spora część ludzi odcina je, by nie drażniły szyji, a zdjęcie mogło być zrobione dawno. Ja bym sobie dała spokój, zwłaszcza jeśli ciuszek wygląda tak jak na tym zdjęciu. Na allegro ceny mocno spadły, bo towaru jest tam sporo i używane ubrania sprzedają się często za śmieszne grosze, nawet firmówki. Odpowiedz Link Zgłoś