dagma1 01.03.06, 09:32 witam pomozcie wybrac, czy dla 1,5 roczniaka kupic Pliko p3 czy Inglesine max albo Zippy. na stronach www inglesiny, nie ma modelu max czy on wystepuje tylko w Polsce?? musze kupic szybko. dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.mama.wojtusia Re: Pliko czy Inglesina? pilne!! 01.03.06, 09:41 wybieralam miedzy inglesiną zippy a pliko,zdecydowałam się i kupilam plik,jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
domin19761 Re: Pliko czy Inglesina? pilne!! 01.03.06, 09:57 Ja zdecydowałam się na zippy, bo podobno ma lepsze amortyzatory i ciut większe kółka, no i lżejsza. Polecam. Zajrzyj do wyszukiwarki jest tam dużo opinii o tych wózkach. Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka77 Re: Pliko czy Inglesina? pilne!! 01.03.06, 09:58 Ja rowniez wybrałam zippy .Dzis ma przyjsc juz nie moge sie doczekac,czekałm na niego miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak79 Re: Pliko czy Inglesina? pilne!! 01.03.06, 10:06 Witam, też mam półtoraroczną córkę, mała waży 13 kg i ma ok 90 cm wzrostu, czyli jest duuuża. W sklepie z wózkami przymierzaliśmy ją do wszystkich lekkich spacerówek i niektórych nie mogłam nawet podbić z małą( zwłaszcza tych z dwoma rączkami), nie mówiąc o głowie ,na której leżały budki niektórych wózków. Inglesina była za mała dla niej, pliko fajne, ma pałąk, tylko nam się ciężko podbijał w porównaniu do atlantico , a jak wypróbowaliśmy maclarena techno to już nie chcę innego wózka.Jeśli masz możliwość to pojedź z dzieckiem do sklepu i wypróbuj. Przeglądając net nigdy nie wybrałabym maclarena, a jeździ się nim super. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dagma1 Re: czy w maclarenie mozna spac? 01.03.06, 10:26 dzieki za info i prosze o odp Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: czy w maclarenie mozna spac? 01.03.06, 10:29 Oczywiście,techno ma bardziej opuszczane oparcie czy całkiem na płasko nie pamiętam,a w quest trochę mniej ale jest tak wyprofilowane że moja roczna córka cała się w nim mieściła i przypominało mi trochę hamak bo dziecko dosyc głęboko się w nim zapada. Ale na nasze drogi to chyba techno lepszy,ma większe kółka i trochę amortyzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Pliko czy Inglesina? pilne!! 01.03.06, 10:22 Zrobiłam dokładnie tak samo,maclaren w prowadzeniu to bajka też zakochałam się z tym wózku,teraz jeździmy atlantico ale na lato napewno go kupię. Pliko ok wg mnie dobrze się prowadzi ale przymierz dziecko w sklepie bo ja mimo że mam bogatą przeszłośc wózkową nie sądziłam że mogą byc tak kolosalne różnice w komforcie prowadzenia, najgorzej wypadł w moich testach bebe confort allegro,koszmarnie się go podbija. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Pliko czy Inglesina? pilne!! 01.03.06, 10:24 a jeszcze jdno w inglesinie jest wysoko ten gumowy podnóżek więc moja córka w wieku dwóch lat miała kolana pod brodą. Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: Pliko czy Inglesina? pilne!! 01.03.06, 10:47 Ja wybralam Maxa,bo zalezalo mi na jednej raczce,jestem bardzo zadowolona,jezdzi w niej moj drugi synek i nie mam do niej zadnych zastrzezen. maclareny mi sie bardzo wizualnie nie podobaja. Jola Odpowiedz Link Zgłoś