Dodaj do ulubionych

Pliko czy Inglesina? pilne!!

01.03.06, 09:32
witam
pomozcie wybrac, czy dla 1,5 roczniaka kupic Pliko p3 czy Inglesine max albo
Zippy. na stronach www inglesiny, nie ma modelu max czy on wystepuje tylko w
Polsce??
musze kupic szybko.
dzieki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gosia.mama.wojtusia Re: Pliko czy Inglesina? pilne!! 01.03.06, 09:41
      wybieralam miedzy inglesiną zippy a pliko,zdecydowałam się i kupilam
      plik,jestem zadowolona
      • domin19761 Re: Pliko czy Inglesina? pilne!! 01.03.06, 09:57
        Ja zdecydowałam się na zippy, bo podobno ma lepsze amortyzatory i ciut większe
        kółka, no i lżejsza. Polecam. Zajrzyj do wyszukiwarki jest tam dużo opinii o
        tych wózkach.
        • marteczka77 Re: Pliko czy Inglesina? pilne!! 01.03.06, 09:58
          Ja rowniez wybrałam zippy .Dzis ma przyjsc juz nie moge sie doczekac,czekałm na niego miesiac
    • marceliszpak79 Re: Pliko czy Inglesina? pilne!! 01.03.06, 10:06
      Witam, też mam półtoraroczną córkę, mała waży 13 kg i ma ok 90 cm wzrostu,
      czyli jest duuuża. W sklepie z wózkami przymierzaliśmy ją do wszystkich lekkich
      spacerówek i niektórych nie mogłam nawet podbić z małą( zwłaszcza tych z dwoma
      rączkami), nie mówiąc o głowie ,na której leżały budki niektórych wózków.
      Inglesina była za mała dla niej, pliko fajne, ma pałąk, tylko nam się ciężko
      podbijał w porównaniu do atlantico , a jak wypróbowaliśmy maclarena techno to
      już nie chcę innego wózka.Jeśli masz możliwość to pojedź z dzieckiem do sklepu
      i wypróbuj. Przeglądając net nigdy nie wybrałabym maclarena, a jeździ się nim
      super. pozdrawiam.
      • dagma1 Re: czy w maclarenie mozna spac? 01.03.06, 10:26
        dzieki za info i prosze o odp
        • koma.edziecko Re: czy w maclarenie mozna spac? 01.03.06, 10:29
          Oczywiście,techno ma bardziej opuszczane oparcie czy całkiem na płasko nie
          pamiętam,a w quest trochę mniej ale jest tak wyprofilowane że moja roczna córka
          cała się w nim mieściła i przypominało mi trochę hamak bo dziecko dosyc głęboko
          się w nim zapada.
          Ale na nasze drogi to chyba techno lepszy,ma większe kółka i trochę amortyzacji.
    • koma.edziecko Re: Pliko czy Inglesina? pilne!! 01.03.06, 10:22
      Zrobiłam dokładnie tak samo,maclaren w prowadzeniu to bajka też zakochałam się
      z tym wózku,teraz jeździmy atlantico ale na lato napewno go kupię.
      Pliko ok wg mnie dobrze się prowadzi ale przymierz dziecko w sklepie bo ja mimo
      że mam bogatą przeszłośc wózkową smile nie sądziłam że mogą byc tak kolosalne
      różnice w komforcie prowadzenia, najgorzej wypadł w moich testach bebe confort
      allegro,koszmarnie się go podbija.
    • koma.edziecko Re: Pliko czy Inglesina? pilne!! 01.03.06, 10:24
      a jeszcze jdno w inglesinie jest wysoko ten gumowy podnóżek więc moja córka w
      wieku dwóch lat miała kolana pod brodą.
    • jogaj Re: Pliko czy Inglesina? pilne!! 01.03.06, 10:47
      Ja wybralam Maxa,bo zalezalo mi na jednej raczce,jestem bardzo zadowolona,jezdzi
      w niej moj drugi synek i nie mam do niej zadnych zastrzezen. maclareny mi sie
      bardzo wizualnie nie podobaja.
      Jola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka