Dodaj do ulubionych

Ciastolina Play-Doh

20.03.06, 18:15
Witam! czy ta ciastolina nadaje sie dla 2-latkow? zastanawiam sie czy kupic ja
sowjej coreczce,ale sa one zalecane dla dzieci powyzej 3 roku zycia,co o tym
myslicie,wydaje mi sie,ze 2 letnie dziecko tez moze fajnie bawic sie taka
ciastolina...czy Wasze dzieci interesuja sie taka zabawa?acha i ktory zestaw
byscie polecaly,bo jest spory wybor i juz zglupialamwink
Obserwuj wątek
    • edytek1 Re: Ciastolina Play-Doh 20.03.06, 18:20
      Spokojnie możesz kupić fajna zabawa nie zje jest strasznie słona i dwulatka
      wymaga do tej zabawy asysty. moja córka zaczęła się bawić ciastoliną ok. 1,5
      roku i uwielbia do dziś.
    • koma.edziecko Re: Ciastolina Play-Doh 21.03.06, 09:53
      Ja też pierwszy zestaw kupiłąm jak moje dziecko miało dwa latka.
      Na początek kup jakiś nieduży żeby sprawdzic czy dziecko będzie to
      interesowało,ja tak zrobiłam i następnego dnia leciałam po większy zestaw wink
      • coronella Re: Ciastolina Play-Doh 21.03.06, 10:01
        ja mojej Dominice kupiłam pierwsza ciastolinę własnie tak jakos ok 2 r.ż. i akurat ona się nią wtedy nie zainteresowała. Nie umiała się bawić.
        Za to teraz, gdy skończyła juz 3 lata, jest suuuper zabawa!!! Mam kilka świetnych zestawów i godzinami potrafimy lepić.
        Moim zdaniem 2 lata to jeszcze mało na takie zabawki, ale sprawdż, być może twoje dziecko zainteresuje.
        Tylko kup ciastoline Play-doh !! nie żadne inne tansze podróbki, bo one sa do niczego.
        Moim zdaniem to jest dobre na poczatek:
        www.sklepdladziecka.bel.pl/product_info.php/cPath/65_164/products_id/1377
      • dadgam Re: Ciastolina Play-Doh 21.03.06, 10:02

mój niespełna 2 latek bardzo lubi ciastolinę ale muszę lepić razem z nim smile
        • groniu85 Re: Ciastolina Play-Doh 21.03.06, 16:16
          Dzieki dziewczyny za rady,postanowilam,ze kupie jej na poczotek ta tube do
          wyciskania,a potem zobaczymysmile
          • edytek1 Re: Ciastolina Play-Doh 21.03.06, 18:52
            Nie tylko nie tą tubę wyjatkow nieudana lepszy zestaw to : fabryka śmiechu lub
            zestw urodzinowy.
            • groniu85 Re: Ciastolina Play-Doh 22.03.06, 09:26
              edytek,czemu uwazasz,ze tuba to nieudany zestwa,kurcze a juz myslalam,ze to bedzie
              dobry wybor...
              • coronella Re: Ciastolina Play-Doh 22.03.06, 09:33
                a ja jestem nią zachwycona, Dominika ma ja najdłużej, chętnie sie bawi, a ja razem z nią. My ta tube bardzo lubimy. Ma już druga, bo pierwsza uległa wypadkowi smile niestety, nadawała się tylko do wyrzucenia, i zaraz bez zastanowienia kupiłam drugą.
                Sama jestem ciekawa dlaczego jest nieudana?
                Wg mnie jest duuuzo fajniejsza niz fabryka śmiechu, która tez mamy.
                • bogusia1231 Re: Ciastolina Play-Doh 22.03.06, 13:27
                  A ja mojemu maluchowi (jak miał poniżej 2 lat) kupowałam ciastolinę bez
                  dodadtkowych akcesorii - gdyż uważam że jest to bardziej kreatywne - przy
                  oakzaji sama rzypomniałam sobie co można było zrobić z plasteliny...
    • pia_ Re: Ciastolina Play-Doh 22.03.06, 14:15
      Moja córka miała niespełna 2 lata jak kupiłam jej taki zestaw, aby zobaczyć czy
      się spodoba ta zabawa:
      www.sklepdladziecka.bel.pl/product_info.php/cPath/65_164/products_id/1386
      fajny jest tez taki
      www.sklepdladziecka.bel.pl/product_info.php/cPath/65_164/products_id/1381
      A akcesoria typu wałki, inne foremki dokupiłam w Auchan za 5 zł smile
      Polecam też stępelki do ciastoliny - prosta rzecz, a efekt dziecko widzi od razu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka