Gość: WARWORLD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 21:32 i serce mi rośnie jak patrzę na szybkość naszego forum!!! Do DZIEŁA WARSZAWIACY! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: KOCHAM WARSZAWĘ IP: *.zigzag.pl 25.01.02, 21:33 Do dziela.Forum rzeczywiscie rosnie jak na drozdzach. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: KOCHAM WARSZAWĘ 25.01.02, 22:14 Żeby jeszcze te wątki były godne kochanej Warszawy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: KOCHAM WARSZAWĘ IP: *.ports.pol.pl 26.01.02, 20:15 eela napisał(a): > Żeby jeszcze te wątki były godne kochanej Warszawy :)) i mialy mniej bledow ortograficznych... (nie do Ciebie pije, eela :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: KOCHAM WARSZAWĘ 26.01.02, 20:21 Zanim doczytałm uśmiech i wyjasnienie, zrobiło mi się gorąco w wrażenia :)). Te błędy sa straszne. Ja jestem wzrokowcem i stwierdziłam z przerażeniem, ze zdarza mi sie robic błędy zapamiętane. Na szczęście na ogół poprawiam przed wysłaniem, ale jest to denerwujące..... Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: KOCHAM WARSZAWĘ 25.01.02, 23:06 jeszcze samo liczenie, puste liczenie, liczenie krasnali, mozna przezyc, ale ze przy tym obraza sie wszystkich, w czym niestety Wroclaw przoduje, niestety, bo lubie to miasto (mam swoja interpretacje tego, ale zachowam dla siebie), ale to odnosi sie do watku, skad bierze sie glupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czubek Re: KOCHAM WARSZAWĘ IP: *.chello.pl 26.01.02, 01:15 A czy oddała Ci sie juz? Odpowiedz Link Zgłoś