dzidzia_ch 27.03.06, 19:00 chce kupic tani wozek ktora firme wybrac polak,jedroch,roan? doradzce cos! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluniaaa Re: uzywany wozek 28.03.06, 15:29 o ile mi wiadomo polak nie jest tani,ale wiem na pewno,ze jest cięzki, dwa pozostale nie znam. Moze poogladaj na stronie www.babydreams.pl tam jest duzy wybor iceny nie są kosmiczne, na allegro są też ciekawe modele GRACO. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: uzywany wozek 28.03.06, 16:15 chce kupic tani uzywany wozek zebym go mogla zostawic na dole w klatce mam Mutsy i nie jestem w stanie sama wnosic go na Ip a moja Ola potrzebuje jeszcze gonoli Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: uzywany wozek 28.03.06, 16:18 poszperaj na allegro,tam jest masa wozkow,i kupisz je nawet za 50zl allegro.pl/11847_wielofunkcyjne.html?order=t&view=gtext Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: uzywany wozek 28.03.06, 16:53 nie wiem tylko w ktora firme celowac bo boje sie kupic jakiegos bubla... Odpowiedz Link Zgłoś
eviluk Re: uzywany wozek 31.03.06, 13:38 Ja kupiłam używany wózek Roan Marita właśnie na Allegro i jestem z niego bardzo zadowolona, dobrze się prowadzi, ma w porządku amortyzację, ogólnie OK. A oto strony producentów wózków, możesz sobie pooglądać: www.akord.poznan.pl/ www.aro.czest.pl/ www.arti.pl/ www.bebejouquinny.pl/ www.bulka.com.pl/ www.carbocar.alpha.pl/ www.chicco.pl/ www.deltim.com.pl/ www.dymex.com.pl/ www.eljot-wozki.com.pl/ www.emjot.com.pl/ www.godex.com.pl/ www.graco.euro-trade.pl/ www.implast.com.pl/ www.inglesina.pl/ www.itc-gdansk.com.pl/ www.jedroch.com.pl/ www.kajtex.com.pl/ www.maxi-cosi.com/ www.mikrus.com.pl/ www.mini-maxi.pl/ www.pegperego.it/ www.polak.com.pl/ www.poltrade.a4.pl/ www.prampol.pl/ www.promex.bis.top.pl/ www.retrus.pl/ www.roan.pl/ www.roland.pl/ www.sojan.com.pl/ www.strollers.scout.pl/ www.toma.krosno.net.pl/ www.tutek.pl/ www.wampol.com.pl/ www.wozkal.win.pl/ www.wozki.mikado.pl/ www.wozkoland.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: uzywany wozek 03.04.06, 23:21 Dzidzia_ch napisałam do Ciebie wiadomość na adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś