fify 28.04.06, 21:59 bardzo prosze o info: w jakim wieku dziecko może już chodzić w sandałkach bez zabudowanych piętek? dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_qan Re: Sandałki bez zabudowanych piętek? 28.04.06, 22:19 nie wiem jak dlugo,to hcyba zalezy od konkretnego przypadku...moja corka w sierpniu konczy 2 latka i na to lato mamy bezwzgledny nakaz kupienia tych ze sztywnymi pietkami Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 aga_qan 28.04.06, 23:01 a skąd ten zakaz? i do tego bezwzględny? Ortopeda zalecił? Myślę, że ciężko będzie kupic takie sandałki, bo dwuletnia dziewczynka to może miec jakies 24 chyba najwięcej, a do 25-26 to z pietką zazwyczaj robią... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fify Re: Sandałki bez zabudowanych piętek? 28.04.06, 22:30 mój syn ma 2,5r i tak sobie pomyslałam, że może czas na sandałki takie typowe przewiewne na paseczkach. boje sie jednak, że może to za wcześnie? nie wiem. pamietam, ze kiedyś w Dziecko był artykuł o wszystkich rodzajach bucików dla dzieci, i o wieku, w którym można zacząć wkładać dziecku kolejne buty (np. sandałki, klapki, itp.). niestety nie moge nic znaleźć w internecie nt temat. Odpowiedz Link Zgłoś