aaga8 19.05.06, 09:33 w zeszłym roku w Warszawskim Kliffie była cudowna wyprzedaż - ceny przystepne czy ktoś wie, czy to jednorazowa akcja - czy co roku jest szansa zaopatrzyc się w coś nowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna2222 Re: playmobile 22.05.06, 14:09 ja co prawda z promocji w kliffie nie korzystałam, bo jestem z Poznania... ale też bardzo chętnie sie dowiem, gdzie można tanie zestawy Palymobil kupić... bo u nas mania playmobilowa... kilka sztuk kupiłam w Auchan... ale były to zgniecione pojedyncze opakowania... w super cenach taxi 24zł , 11zł motocykl, te mini zestawy po 3-4zł ale obecnie nie ma nawet w normalnej cenie... w selgrosie kiedyś był spory wybór... też nie ma ani jednego pudełka... Wydaje mi się, że zniknęły ze sklepów... pozostaje internet... ale tam już okazyjnych cen raczej nie ma... no i allegro... przez moment pojawił się pan sprzedający zestawy bo rewelacyjnie niskich cenach... ale to była chwila i szybko się towar skończył... Pozdrawiam Playmobilmaniaków Odpowiedz Link Zgłoś