Dodaj do ulubionych

X-lander GO !!

19.06.06, 08:53
Widzałyście nowy X-lander GO ? Jeszcze nie można go zobaczyć dokładnie ale
juz jest jego reklama na stronie
Obserwuj wątek
    • monii_1 Re: X-lander GO !! 19.06.06, 08:57
      oczywiście na stronie www.deltim.com.pl/
    • w-ella Re: X-lander GO !! 19.06.06, 09:04
      fajny ten wózeczek, oglądałam go w sklepie, byłabym skłonna go nawet kupić
      tylko ta kolorystyka taka ponura i jeszcze waga też jest minusem - jest dość
      ciężki. tak samo wygląda casualplay downtown ma piękne kolorki do wyboru tylko
      2 razy droższy. ciekawa jestem czy pojawił się już w Polsce, jestem nim bardzo
      zainteresowana.może Ktoś wie coś na ten temat,albo orientuje się w danych
      technicznych - wymiary siedziska, bo nigdzie tego nie ma nawet na stronie
      producenta.
      pozdrawiam.ela
    • olka_krakow Re: X-lander GO !! 19.06.06, 12:15
      W Krakowie sa w sklepach Entliczek
    • mama-smyka Re: X-lander GO !! 19.06.06, 13:36
      Widziałam go jakiś czas temu w sklepie, bo Deltim rzucił wzory, by wyczuć
      klienta. wink
      Wygląda baaardzo podobnie do wózka Downtown Casualplay, nawet się
      zastanawiałam, czy Deltim nie zaczął również importować Playa, ale o tym już
      pisałam, więc nie będę się powtarzać.
      Wózek wizualnie śliczny, ale... Dla mnie ma jeden duży minus - wchodzę w nim na
      tylne kółka. sad
      Plusem jest oparcie, bo jest stosunkowo wysokie - 50cm, choć jak dla mnie
      mogłoby mieć parę cm więcej. No ale ja mam w domu dwulatka. wink
      Aha, gondolka nie jest zbyt obszerna a kółeczka - maleństwa. sad
      • w-ella Re: X-lander GO !! 19.06.06, 13:52
        ja też mam prawie dwulatka , jak widzę miesiąc młodszego od Twojego
        (13.08.2004),właśnie poszukuję dla niego fajnej przewozówki. Przerobiłam już
        temat jane carrera pro, energy - za wąskie, maclaren xt - technicznie w
        porządku, ale nie podoba mi się kolorystyka, ostatnio wzdycham do casualplay
        downtown nawet przeboleję tę wysoką cenę tylko nigdzie nie mogę znaleźć
        dokładnych info na ten temat typu - wymiary siedziska, waga. strona producenta
        podaje 7kg ale napisane jest po angielsku "weight chassis without clothing" czy
        to znaczy bez siedziska, bo w dosłownym znaczeniu jest bez okrycia.
        natomiast xlander xgo jest w porządku, nawet dopatrzyłam się że mają kolorek
        czerwony, cena też przystępna ok. 700zł - tylko ta waga 12kg, ale być może
        downtown z wszystkimi elementami waży tyle samo - to będzie klapa, bo chciałam
        coś lekkiego.
        • mama-smyka Re: X-lander GO !! 19.06.06, 17:33
          O, jak fajnie, równy miesiąc różnicy. smile To za niedługo urodzinki. smile)

Wiesz, mnie się X-go BARDZO podoba, zwłaszcza czerwony właśnie wink , ale
          wchodzenie na kółka to dla mnie najbardziej drażniąca rzecz w wózku i nawet
          Zappa bym nie wzięła, gdyby te kółka nie były dalej.
          Wydaje mi się, że b. ciężko znaleźć LEKKI i MAŁY wózek odpowiedni dla dziecka w
          tym wieku - wydawało mi się, że Antoś jest za ciężki na większość tych, które
          mierzyliśmy sad - ostatecznie zdecydowałam się na mały i duży. wink
          Casualplay S6 ma FATALNIE niskie oparcie! Nie kupuj bez mierzenia! Byłam w
          szoku, że taki wózek w ogóle wypuścili, Antoś by miał go za mały w okolicy
          roczku!
          Ja ostatecznie po tygodniach poszukiwań zdecydowałam się na Zappa oraz Safari
          TT Single firmy inStep: www.instep.net/products/detail.php?id=14
          Chciałam joggera z obracanym przednim kółkiem, bo nawet X-Landery miały dla
          Antosia za krótkie sidziska oraz podnóżki a ponieważ wątpię, by Antek dał się
          na wiosnę jeszcze wsadzić w wózek, więc zakładam użytkowanie tych dwóch (Zappa
          + Safari) do października-listopada, dlatego nawet ten granatowo-niebieski
          kolorek tapicerki przeboleję. wink
          Fajne wózeczki joggerowe ma też Red Castle - tutaj jowitak1 jest ekspertką. smile
          • w-ella Re: X-lander GO !! 19.06.06, 22:54
            na razie mam mętlik w głowie z tymi wózkami, ale muszę wreszcie się na coś
            zdecydować, bo mam straszną ochotę na fajny wózeczek a czas ucieka i Kubuś
            coraz starszy i większy wink
            • sdec Re: X-lander GO !! 20.06.06, 06:25
              To tak jak u mnie.
              • monii_1 Re: X-lander GO !! 23.06.06, 20:32
                widziałam go dzisiaj w AKPOLu w Inowrocławiu. jest baaardzo szeroki, wygląda
                fajnie stał koło Energy i ona taka malutka przy nim sad ale niestety wagowo to
                raczej 8-10 kg ( cos jak loola) podnosiłam go i podnosiłam energy, i podnosiłam
                swojego XT i jest duża różnica...ale naprawdę ma szerokie siedzisko jak półtora
                od techno. Cena cos około 650 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka