monii_1 19.06.06, 08:53 Widzałyście nowy X-lander GO ? Jeszcze nie można go zobaczyć dokładnie ale juz jest jego reklama na stronie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monii_1 Re: X-lander GO !! 19.06.06, 08:57 oczywiście na stronie www.deltim.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
w-ella Re: X-lander GO !! 19.06.06, 09:04 fajny ten wózeczek, oglądałam go w sklepie, byłabym skłonna go nawet kupić tylko ta kolorystyka taka ponura i jeszcze waga też jest minusem - jest dość ciężki. tak samo wygląda casualplay downtown ma piękne kolorki do wyboru tylko 2 razy droższy. ciekawa jestem czy pojawił się już w Polsce, jestem nim bardzo zainteresowana.może Ktoś wie coś na ten temat,albo orientuje się w danych technicznych - wymiary siedziska, bo nigdzie tego nie ma nawet na stronie producenta. pozdrawiam.ela Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: X-lander GO !! 19.06.06, 12:15 W Krakowie sa w sklepach Entliczek Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: X-lander GO !! 19.06.06, 13:36 Widziałam go jakiś czas temu w sklepie, bo Deltim rzucił wzory, by wyczuć klienta. Wygląda baaardzo podobnie do wózka Downtown Casualplay, nawet się zastanawiałam, czy Deltim nie zaczął również importować Playa, ale o tym już pisałam, więc nie będę się powtarzać. Wózek wizualnie śliczny, ale... Dla mnie ma jeden duży minus - wchodzę w nim na tylne kółka. Plusem jest oparcie, bo jest stosunkowo wysokie - 50cm, choć jak dla mnie mogłoby mieć parę cm więcej. No ale ja mam w domu dwulatka. Aha, gondolka nie jest zbyt obszerna a kółeczka - maleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
w-ella Re: X-lander GO !! 19.06.06, 13:52 ja też mam prawie dwulatka , jak widzę miesiąc młodszego od Twojego (13.08.2004),właśnie poszukuję dla niego fajnej przewozówki. Przerobiłam już temat jane carrera pro, energy - za wąskie, maclaren xt - technicznie w porządku, ale nie podoba mi się kolorystyka, ostatnio wzdycham do casualplay downtown nawet przeboleję tę wysoką cenę tylko nigdzie nie mogę znaleźć dokładnych info na ten temat typu - wymiary siedziska, waga. strona producenta podaje 7kg ale napisane jest po angielsku "weight chassis without clothing" czy to znaczy bez siedziska, bo w dosłownym znaczeniu jest bez okrycia. natomiast xlander xgo jest w porządku, nawet dopatrzyłam się że mają kolorek czerwony, cena też przystępna ok. 700zł - tylko ta waga 12kg, ale być może downtown z wszystkimi elementami waży tyle samo - to będzie klapa, bo chciałam coś lekkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: X-lander GO !! 19.06.06, 17:33 O, jak fajnie, równy miesiąc różnicy. To za niedługo urodzinki. ) Wiesz, mnie się X-go BARDZO podoba, zwłaszcza czerwony właśnie , ale wchodzenie na kółka to dla mnie najbardziej drażniąca rzecz w wózku i nawet Zappa bym nie wzięła, gdyby te kółka nie były dalej. Wydaje mi się, że b. ciężko znaleźć LEKKI i MAŁY wózek odpowiedni dla dziecka w tym wieku - wydawało mi się, że Antoś jest za ciężki na większość tych, które mierzyliśmy - ostatecznie zdecydowałam się na mały i duży. Casualplay S6 ma FATALNIE niskie oparcie! Nie kupuj bez mierzenia! Byłam w szoku, że taki wózek w ogóle wypuścili, Antoś by miał go za mały w okolicy roczku! Ja ostatecznie po tygodniach poszukiwań zdecydowałam się na Zappa oraz Safari TT Single firmy inStep: www.instep.net/products/detail.php?id=14 Chciałam joggera z obracanym przednim kółkiem, bo nawet X-Landery miały dla Antosia za krótkie sidziska oraz podnóżki a ponieważ wątpię, by Antek dał się na wiosnę jeszcze wsadzić w wózek, więc zakładam użytkowanie tych dwóch (Zappa + Safari) do października-listopada, dlatego nawet ten granatowo-niebieski kolorek tapicerki przeboleję. Fajne wózeczki joggerowe ma też Red Castle - tutaj jowitak1 jest ekspertką. Odpowiedz Link Zgłoś
w-ella Re: X-lander GO !! 19.06.06, 22:54 na razie mam mętlik w głowie z tymi wózkami, ale muszę wreszcie się na coś zdecydować, bo mam straszną ochotę na fajny wózeczek a czas ucieka i Kubuś coraz starszy i większy Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: X-lander GO !! 23.06.06, 20:32 widziałam go dzisiaj w AKPOLu w Inowrocławiu. jest baaardzo szeroki, wygląda fajnie stał koło Energy i ona taka malutka przy nim ale niestety wagowo to raczej 8-10 kg ( cos jak loola) podnosiłam go i podnosiłam energy, i podnosiłam swojego XT i jest duża różnica...ale naprawdę ma szerokie siedzisko jak półtora od techno. Cena cos około 650 zł Odpowiedz Link Zgłoś