aluniaaa 03.07.06, 11:12 przynajmniej we Wrocławiu wiszą plakaty z wyprzedaża do 50%. Tak wiec kto nie ma sandalkow szybko po te Bartkowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: BARTEK - wyprzedaż lata 03.07.06, 11:44 niestety na Psich Budach i na Bielanach te ktore wlasnie musze kupic, bo Mateusz wyrosl z sandalkow kupionych w kwietniu, czyli takie na rzepy z guma na paluszkach, nie sa przecenione.Ale sa przecenione o 30% jakies inne, a takze Superfity super sliczne i tez z oslonkami na paluszki ale niestety rozmiar 21 jest na styk a 22 duzo za duzy.Przeceny o 50% nie widzialam, a Ty gdzie widzialas? a moze te z guma na paluszkach tez widzialas przecenione? Odpowiedz Link Zgłoś
agusmichal Re: BARTEK - wyprzedaż lata 04.07.06, 16:36 ja dzisiaj widziałam te z gumą na palcach przecenione ze 119 na 83zł. Wszystkie kolory i dużo rozmiarów Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: BARTEK - wyprzedaż w Warszaiwe też 03.07.06, 13:56 Widziałam w piątek w Sadyba Best Mall wszystkie,nawet mokasyny były przecenione 30% Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: BARTEK - wyprzedaż lata 03.07.06, 22:20 Będę na Bielanach tym tygodniu, to sprawdzę, bo czaję się na sandałki sperfity do chodzenia po domu. Ale jakoś trudno mi uwierzyć w to szczęście, aby w lipcu robili wyprzedaż 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: BARTEK - wyprzedaż lata 03.07.06, 22:55 Pia, sandalki superfity przymierzalam synkowi w niedziele, taniej o 30%.Tylko nie wiem jakie Cie interesuja.Takie drogie (nawet po przecenie) po domu? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: BARTEK - wyprzedaż lata 04.07.06, 07:58 nie, no pewnie ze mozna.Po prostu sie zdziwilam, ze dziecko po domu chodzi w butach za 100zl.Ja bym nie wyrobila jakbym miala rownoczesnie kupowac buty na dwor i po domu za tyle kasy i jeszcze co 3 m-ce kupowac nowe bo wyrasta Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: BARTEK - wyprzedaż lata 04.07.06, 10:09 Interesuje mnie rozmiar 26 z tych chlopięcych, zapinanych na 2 klamerki i rzep z beżową, żelową wkładką. Kupuję je już od 1,5 roku i jestem nimi zachwycona - u nas mała chodzi w nich po domu i po ogrodzie - czyli cały dzień - na takim obuwiu nie będę oszczędzać. Wogóle uważam, że najważniejsze są buty domowe, bo przecież w domu maluch spędza najwięcej czasu. No i u nas superfity r. 25 kupione jesienią, dopiero teraz są przymaławe - więc nie zbankrutuję Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: BARTEK - wyprzedaż lata 04.07.06, 10:16 kurcze, nie kojarze tych bucikow.Ale prawie wszystkie byly o 30% taniej oprocz Ecco i tych moich Bartkow.Superfity sa faktycznie super tylko my nie moglismy trafic z rozmiarem 21 akurat 22 zdecydowanie za duze, niestetymoze na jesien sie uda. Bartek ma jakas inna numeracje bo Mateusz wlasnie wyrasta z bartkowych 20stek i 21 beda akuart z bezpiecznym zapasem. A tak mi szkoda tych superfitow Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: BARTEK - wyprzedaż lata 04.07.06, 10:28 aralegero.pl/dzieciece.htm To są te pierwsze z piłką, tylko są jeszcze inne wersje kolorystyczne, chciałabym niebieskie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: BARTEK - wyprzedaż lata 04.07.06, 11:21 takie wlasnie przymierzalam Matusiowi tylko ze rozm 21, kosztuja 145zl minus 30%.Wlasnie niebieskie z pilkanie mam pojecia czy sa wieksze ale przecenione sa na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakgg Re: BARTEK - wyprzedaż lata 04.07.06, 10:30 sorki za pytanie, ale jak wygladaja superfity?? Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: BARTEK - wyprzedaż lata 03.07.06, 23:10 W rzeszowskim sklepie, wbrew treściom wywieszek (wyprzedaż, 50%, 40%, 30% taniej) nie ma dużych przecen. Wczoraj kupowałam synowi sandały w rubinowym kolorze zapinane na 3 rzepy. Uzyskałam rabat 20% - czyli ze 114,90 na 91 z groszami. Cóż, widać więcej nie przysługiwało). A. Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: BARTEK - gdzie wyprzedaż w W-wie 04.07.06, 08:07 Może ktoś wie, w którym Centrum Handlowym jest Bartek i czy jest wyprzedaż? Ułatwi mi to zaplanowanie wypadu do stolicy. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka_n Re: BARTEK - gdzie wyprzedaż w W-wie 04.07.06, 08:09 jest sklep w Reducie i na pewno jest wyprzedaż, ale nie zaglądałam dokładnie czy wszystkie ceny są obniżone Odpowiedz Link Zgłoś
a_angela Re: BARTEK - gdzie wyprzedaż w W-wie 04.07.06, 08:33 www.bartek.com.pl/sklepy_polska_firmowe.php -------------------------------- Nasz cukierek - Gabrysia Gabrysia ma już Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: BARTEK - wyprzedaż lata 05.07.06, 21:55 Widziałam napis na wystawie przecena letnia do 50% w sklepie bartka na Kazimierza Wielkiego na przeciwko Heliosa Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: BARTEK - wyprzedaż lata 05.07.06, 22:21 bylam tam dzisiaj, kupilam Matusiowi sandalki Bartka, niestety ten model nie podlega przecenie ani teraz ani nigdy mowie o sandalkach z guma na paluszkach na dwa rzepy.Z malych bucikow nie widzialam zadnych przecenionych o 50%, o 30% sa butki przejsciowe a takze superfity (chyba wszystkie sandalki).Duzo Bartkow -sandalkow jest przecenionych o 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
agusmichal Re: BARTEK - wyprzedaż lata 06.07.06, 09:15 Ależ podlega Ja kupiłam takie przecenione na 73zł w zeszłym roku a w tym właśnie we wtorek mierzyłam identyczny model przeceniony na 83zł. Pisałam ci o tym wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: BARTEK - wyprzedaż lata 06.07.06, 10:24 jejku, nie doczytalam!! a gdzie? bylam na Bielanach i nie bylo, na Psich Budach panie mi wlasnie powiedzialy,ze te sandalki nie sa przeceniane.I tak juz po ptokach, bo kupilam...panie mi co prawda daly AZ 5% rabatu Odpowiedz Link Zgłoś
agusmichal Re: BARTEK - wyprzedaż lata 06.07.06, 14:30 W smyku Podobno we wszystkich i wszystkie buciki. Odpowiedz Link Zgłoś
dorittak Re: BARTEK - wyprzedaż w Smyku 10.07.06, 17:57 Czy we wrocławskim Smyku przecenienione też są butki innych firm (Postęp, Namo)? Czy większe numery Bartków (27,33) TEŻ są? Odpowiedz Link Zgłoś
tulcia Re: BARTEK - wyprzedaż w Smyku 19.07.06, 18:56 We Wrocławiu jest 50% na buty, za wyjatkiem tych profilaktycznych i kapci. Widziałam Bartki - sporo przebranych - najwięcej do 23 rozm i od 31. Odpowiedz Link Zgłoś
71gosik wyprzedaż lata do kiedy? 16.07.06, 10:46 i czy Bartek praktykuje zwiększenie przecen im bliżej końca lata, tzn czy w sierpniu można spodziewać się większych obniżek? Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: wyprzedaż lata do kiedy? 16.07.06, 12:15 pani w sklepie we Wroclawiu powiedziala,ze 'polskie buty' beda przecenione do 50%.Polskie, bo w tym sklepie sa tez Ecco, Superfity i te nie beda przecenione.W pn byla przecena 10-30% na Bartki ale czaje sie na jakies jesienne. Odpowiedz Link Zgłoś