anna-bw1 18.07.06, 15:56 Cyz ktoś z Was ma takie urządzenie ? Czy warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peilin Re: pralko-suszarka 18.07.06, 16:52 Mam suszarke i srednio sie sprawdza- wiekszosc rzeczy europejskich nie nadaje sie do suszenia w suszarkach (kurcza sie), natomiast jest super do recznikow. Natomiast pralko suszarki sa bardziej klopotliwe, bo trzeba przed suszeniem wyjmowac pol wsadu. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
mammazuzi Re: pralko-suszarka 18.07.06, 17:54 duzo lepsza jest sama suszarka bo ma duzy beben i suszy bardzo delikatnie, do nowej lazienki z braku miejsca zakupilam p-s aristona i byl to bardzo zly zakup (nie dosusza, trzeba ujmowac wsad, nie schladza ubran, bardzo gniecie i po pol roku zepsula sie), wymienilam wlasnie na aeg tez p-s ale jeszcze nie przetestowalam Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka28 Re: pralko-suszarka 19.07.06, 00:23 Hello, ja mam taką pralko-suszarkę whirlpool. Działa dobrze, nic się jeszcze nie zepsuło, a używam przeważnie w zimie, kiedy jest dużo prania i nie można na balkonie wywiesić, bo zamarznie . Minusem jest faktycznie konieczność wkładania do bębna tylko pół wsadu, no i ubrania są gorące i pogniecione, więc potem żelazko w dłoń, poza tym ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś