niezapominajka76 03.08.06, 00:01 przymierzamy się do zakupu dla naszej córeczki zjeżdżalni smoby o ślizgu 230 cm, czy warto, czy ta firma jest dobra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-smyka Re: zjeżdżalnia smoby 03.08.06, 00:10 Smoby to dość porządna firma, choć jak każdej zdarzają się jej wpadki. 230cm to ślizg dobry da nieco starszego dziecka, mój mały zjeżdża na takiej od ok. 20 miesiąca życia. Ciągle pod naszym nadzorem, bo podczas wspinania się na drabinkę mógłby jeszcze spaść. Jeśli masz dziecko poniżej roczku, to na początek lepiej kupić zjeżdżalnię o dł. ślizgu ok. 1-1,5m a zimą można ją rozstawić w domu. Poniżej metra to strata pieniędzy, dziecko szybko z niej wyrośnie i nie ma takiej frajdy. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: zjeżdżalnia smoby 03.08.06, 00:14 My mamy taką od kilku miesięcy. Początkowo chcieliśmy kupić standardowo Little Tikes, ale zastanawiałam się skąd takie duże różnice w cenie między allegro a jakimkolwiek sklepem - dowiedziałam się, że te z allegro to podobno egzemplarze, które nie przeszły przez kontrolę jakości w fabryce i wszystko zależy na jaki egzemplarz się trafi. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale kupiliśmy Smoby, która bardzo się sprawdziła (możliwość podłaczenia wody jest świetnym pomysłem. Zabawki tej firmy w ogóle są bardzo porządne i moim zdaniem warto je kupować. Pozdrawiam My mamy dokładnie taką www.allegro.pl/item109302124_ebajbus_smoby_zjezdzalnia_xl_230cm_pilka.html Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominajka76 Re: zjeżdżalnia smoby 03.08.06, 08:14 no to chyba się zdecyduję, choć moja córcia ma już prawie 3 lata, ale później będzie dla młodszego dziecka i mam nadzieję, że się sprawdzi Odpowiedz Link Zgłoś