mama_kasi_ha 05.10.06, 21:09 jest www.wszystko.dla.dziecka.pl Maja Tobi za 820 zl. To dla tych co chca kupic jak najtaniej. Na allegro najtaniej jest za 869, tyle, ze sa gratisy. Pozdrawiam. Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bujka2 Re: Jesli kogos interesuje Tobi w niskiej cenie, 07.10.06, 10:32 a ja kupilam MAxi-Cosi Tobi i to na dodatek z kolekcji Top Line za 809zł, oczywiscie z przesylka w Sklep Bobo Konstancin)) a w moim miescie w sklepie taki kosztuje 1.050zł, synkowi fotelik sie podoba, a mama podwojnie zadowolona, bo dziecko bezpieczne i dwie i pol stowki zostalo w portfelu)) niezly rabacik Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Jesli kogos interesuje Tobi w niskiej cenie, 07.10.06, 10:48 www.ebobo.com.pl/menu.html Odpowiedz Link Zgłoś
sagittario Re: Jesli kogos interesuje Tobi w niskiej cenie, 07.10.06, 12:59 Maxi-Cosi Tobi w cenie 819,- do wyczerpania zapasów www.sklep-bambino.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi_ha Bujka :-) 07.10.06, 21:09 Dzieki Bujka. Fajnie, ze za pmoca tego forum mozemy sie informowac o takich znizkach . A mozesz mi powiedziec za ile mieli ze zwyklej kolekcji, tej nie top line? Bo upatrzylam sobie kolor animali- prakyczny i w pieski ktore Kasia uwielbia Dobrze rozumiem, ze za fotelik MC Tobi juz z przesylka zaplacilas tak malo?! A moze masz karte stalego klienta i dlatego? bardzo jestem ciekawa, bo ja w hurtowni Slon w Lodzi ogladalam dzisiaj za 859 zl, a z Top Line bylby o 100 zl drozszy. Pozdrawiam. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
bujka2 Re: Bujka :-) 08.10.06, 00:54 przeczytaj poniższy wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=47730256&v=2&s=0 ktos w nim napisal, ze kupil ten fotelik za 729zl, byl w nim tez nr telefonu do sklepu w Konstancinie. Zadzwonilam, powiedzialam, ze na forum czytalam, ze ktos u nich kupil tobi za 729zł i powiedzialam, ze chcialabym z serii top line tez z takim rabatem, pan przekalkulowal sobie transakcje i sprzedal mi za 805 zl razem z przesylką i to serie top line Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi_ha Re: Bujka :-) 08.10.06, 18:48 Fajny chwyt marketingowy, tez jutro zadzwonie i tak powiem . Spytam od razu o Romera Kinga Ts Plus- bo jeszcze na 100% nie wiem ktory Pozdrawiam. Asia A jaki masz z tej serii top line? Mnie sie podoba ze zwyklej Animali, bo praktyczny, potem nautica, nawy cos tam, red flame a z serii top line circut i taki z przewaga koloru niebieskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bujka2 Re: Bujka :-) 08.10.06, 23:09 MAmy kolor Papillon, jestem zadowolona. Nie chcialam w ciemnym kolorze, bo balam sie, ze latem bedzie sie nagrzewal na sloncu. A poza tym na ciemnym widac szybko brud, np. od rozpuszczonych w raczkach biszkoptow, czy zakurzonych butow. Biszkopty juz przerabialismy. Po prostu je zdrapalam i nie ma sladu Odpowiedz Link Zgłoś