Dodaj do ulubionych

Jesli kogos interesuje Tobi w niskiej cenie, to tu

05.10.06, 21:09
jest www.wszystko.dla.dziecka.pl
Maja Tobi za 820 zl. To dla tych co chca kupic jak najtaniej. Na allegro
najtaniej jest za 869, tyle, ze sa gratisy.
Pozdrawiam. Asia
Obserwuj wątek
    • bujka2 Re: Jesli kogos interesuje Tobi w niskiej cenie, 07.10.06, 10:32
      a ja kupilam MAxi-Cosi Tobi i to na dodatek z kolekcji Top Line za 809zł,
      oczywiscie z przesylka w Sklep Bobo Konstancinsmile)) a w moim miescie w sklepie
      taki kosztuje 1.050zł, synkowi fotelik sie podoba, a mama podwojnie zadowolona,
      bo dziecko bezpieczne i dwie i pol stowki zostalo w portfelusmile)) niezly
      rabaciksmile
      • sdec Re: Jesli kogos interesuje Tobi w niskiej cenie, 07.10.06, 10:48
        www.ebobo.com.pl/menu.html
    • sagittario Re: Jesli kogos interesuje Tobi w niskiej cenie, 07.10.06, 12:59
      Maxi-Cosi Tobi w cenie 819,- do wyczerpania zapasów

www.sklep-bambino.pl/
      • mama_kasi_ha Bujka :-) 07.10.06, 21:09
        Dzieki Bujka. Fajnie, ze za pmoca tego forum mozemy sie informowac o takich
        znizkach smile. A mozesz mi powiedziec za ile mieli ze zwyklej kolekcji, tej nie
        top line? Bo upatrzylam sobie kolor animali- prakyczny i w pieski ktore Kasia
        uwielbiasmile
        Dobrze rozumiem, ze za fotelik MC Tobi juz z przesylka zaplacilas tak malo?!
        A moze masz karte stalego klienta i dlatego? bardzo jestem ciekawa, bo ja w
        hurtowni Slon w Lodzi ogladalam dzisiaj za 859 zl, a z Top Line bylby o 100 zl
        drozszy.
        Pozdrawiam. Asia
        • bujka2 Re: Bujka :-) 08.10.06, 00:54
          przeczytaj poniższy wątek:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=47730256&v=2&s=0
          ktos w nim napisal, ze kupil ten fotelik za 729zl, byl w nim tez nr telefonu do
          sklepu w Konstancinie. Zadzwonilam, powiedzialam, ze na forum czytalam, ze ktos
          u nich kupil tobi za 729zł i powiedzialam, ze chcialabym z serii top line tez z
          takim rabatem, pan przekalkulowal sobie transakcje i sprzedal mi za 805 zl
          razem z przesylką i to serie top linesmile
          • mama_kasi_ha Re: Bujka :-) 08.10.06, 18:48
            Fajny chwyt marketingowy, tez jutro zadzwonie i tak powiem wink. Spytam od razu
            o Romera Kinga Ts Plus- bo jeszcze na 100% nie wiem ktory smile
            Pozdrawiam. Asia
            A jaki masz z tej serii top line? Mnie sie podoba ze zwyklej Animali, bo
            praktyczny, potem nautica, nawy cos tam, red flame a z serii top line circut i
            taki z przewaga koloru niebieskiego.
            • bujka2 Re: Bujka :-) 08.10.06, 23:09
              MAmy kolor Papillon, jestem zadowolona. Nie chcialam w ciemnym kolorze, bo
              balam sie, ze latem bedzie sie nagrzewal na sloncu. A poza tym na ciemnym widac
              szybko brud, np. od rozpuszczonych w raczkach biszkoptow, czy zakurzonych
              butow. Biszkopty juz przerabialismy. Po prostu je zdrapalamwink i nie ma sladusmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka