Dodaj do ulubionych

ubranka Sanetta

29.10.06, 14:54
upatrzylam sobie dla Oli sliczny sweterek firmy Sanetta
jaka jest jakosc tych ubranek?
warto kupic?cena jest dosc wysoka bo okolo 120zl sweterek a bluzeczki
bawelniane po okolo 50zl
Obserwuj wątek
    • pzl8 Re: ubranka Sanetta 29.10.06, 19:41
      kupowałam bieliznę bieliznę tej firmy dla córek i jakość jest rewelacyjna
      Jasiek ma 2 pary bodziaków, mimo że w częstym użyciu, nadal wyglądają jak nowe
      • pzl8 Re: ubranka Sanetta 29.10.06, 19:43
        przykro mi, że pogoda Wam nie dopisała
        jeśli dzisiaj w Zakopcu, jest tak jak u mnie, to nie zazdroszczę, ale wierzę,
        że humory Wam dopisująsmile))
        • zuzia_i_werka Re: ubranka Sanetta 29.10.06, 22:12
          Jakość znakomita,ceny porażającesad Zwykle czekam na przeceny i wtedy kupuję
          upatrzone ciuchy. Jakiś czas temu udało mi się trafić dwie pary świetnych
          spodni,mimo intensywnego noszenia i prania wyglądają jak nowe.Ogólnie wartowink
          • dzidzia_ch do zuzia_i_werka 30.10.06, 08:04
            a gdzie kupujesz te ubranka?
    • zorza28 Re: ubranka Sanetta 29.10.06, 22:43
      Ubranka są rewelacyjne. Cały czas wyglądają jak nowe. Warto kupić.
    • weronka77 Re: ubranka Sanetta 30.10.06, 15:13
      Dzidziu a w krakowie upatrzyłąś? Gszie? Kupuj,nie zastanawiaj się-warte swojej
      ceny na pewnowink!!
      • dzidzia_ch niestety nie w Krakowie!w Zakopcu :)! 30.10.06, 15:53

• zuzia_i_werka Re: niestety nie w Krakowie!w Zakopcu :)! 30.10.06, 18:01
          W Zakopcu i ja raz kupowałamwink A w domu to w W-wie w Galerii Mokotówsmile
          • dzidzia_ch a w warszawie duzy wybor? 30.10.06, 19:24

• mmala6 Re: a w warszawie duzy wybor? 30.10.06, 21:09
              dostalismy raz w prezencie body, bylo rewlacyjne! Nie dosc ze jakims cudem roslo
              razem z Mateuszem (nosil je chyba z pol roku, rozm 56!!) to jeszcze NIC sie z
              nim nie stalo.Nie wiem gdzie moja przyjaciolka go kupila ale przycisnieta do
              muru zdradzila ze drogie bylowink
              • zuzia_i_werka Re: a w warszawie duzy wybor? 30.10.06, 22:34
                Dużywink To taki sklep z ciuchami Schiessera,Sanetty,Mininieba,Dolli itp W
                zasadzie jest wszystko-bielizna,body,piżamki,bluzy,swetry,spodnie,sukienki,
                kurtki ,czapki itp.Drogo aż zęby bolą ale jak się dobrze przyczaić to potrafią
                przecenić do 70% i wtedy można upolować. Ja akurat dośc często w Galerii bywam
                bo bardzo lubie ten sklep i zawsze sobie zaglądam-zwykle nić nie kupuję ale
                czasem coś mi wpadniesmile
                • agni71 Re: Jaka nazwa sklepu w Gal. Mok.? 30.10.06, 23:57
                  Mój mąż czasem przejeżdża obok i mogłabym go po cos wysłać, ale muszę mu
                  udzielić dokładniejszych wskazówek...

aga
                  • weronka77 Re: Jaka nazwa sklepu w Gal. Mok.? 31.10.06, 01:21
                    Kurcze,byłam dzisiaj w Warszawie i nie wiedziałam;-(( Ale do Zakopca owszem się
                    udam.Odkąd w Krakówku zlikwidowali ich stoisko na Sławkowskiej nie mam pojęcia
                    gdzie szukać;-(( Ostatnie śpioszki kupowałam w Białymstoku.Faktycznie podobnie
                    jak Schiesser ceny ok 100-110zł ale jakość warta takiego wydatku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka