Dodaj do ulubionych

jak pielengnowac chlopca

IP: *.* 16.03.01, 13:13
mam tylko curke a w krutce ma sie narodzic syn i chcialabym aby mamy kture majom synuw podzielily sie doswiadczeniami co jest najlepsze dla noworodka pluci menskiei jak go pielengnowac i wszystko co jest zwionzane z takim malenstwem
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: jak pielengnowac chlopca IP: *.* 16.03.01, 14:31
      Mam pytanie do Agnieszki z nieco innej beczki. Czy Ty przypadkiem nie cierpisz na dysleksje lub podobne zaburzenie z nia zwiazane? Pytam, bo moja corka ma podobny problem z pisaniem.A moze kto inny sie z tym spotkal bezposrednio?
    • Gość: guest Re: jak pielengnowac chlopca IP: *.* 16.03.01, 15:10
      Proponuję Adze, aby odpowiedziała na to pytanie, bo nie wiadomo, czy rzeczywiście masz problem z poprawnym pisaniem, czy robisz sobie żarty (to nie jest złośliwe!).
    • Gość: guest Re: jak pielengnowac chlopca IP: *.* 16.03.01, 16:53
      owszem cierpie na dysleekcje i z poprawnom pisowniom mam problemy od zawsze i do tego jestem leworenczna pozdrawiam
    • Gość: guest Re: jak pielengnowac chlopca IP: *.* 17.03.01, 12:32
      Cześć!\n Ja mam tylko synka ale wiem na czym polega pielęgnacja dziewczynek. Podejrzewam, że chodzi Ci konkretnie o narządy płciowe bo niczym innym się nie różnią. Wydaje mi się że dbanie o chłopca jest łatwiejsze - otóż na początku nie robisz nic! z "sisiaczkiem" - żadnego odciągania napletka bo jest przyrośnięty. Dopiero po kilku miesiącach, to zależy od rozwoju dziecka, lekarz powinien powiedzieć i pokazać Ci w jaki sposób możesz napletek odciągać i myć. Resztę ciała chłopca pielęgnujesz tak jak dziewczynki.\nŻyczę powodzenia
    • Gość: guest Re: jak pielengnowac chlopca IP: *.* 19.03.01, 09:13
      Bardzo dziekuje za odpowiedz. Powiedz, jak uklada Ci sie w zyciu w zwiazku z ta dysleksja, bo jak widze tA OGROMNA ilosc bykow u mojej Mart, to robi mi sie slabo, pomimo tego, ze wiem o dysleksji dosc sporo. Czy robilas kiedys jakies cwiczenia? A jak bylo w Twoim przypadku z matma w szkole podst. Moja corcia jes w 3 klasie. Pozdrawiam,.\nTyska
      • Gość: guest Re: jak pielengnowac chlopca IP: *.* 13.10.01, 21:55
        >Powiedz, jak uklada Ci sie w zyciu w zwiazku z ta >dysleksja, bo jak widze tA OGROMNA ilosc bykow u mojej >Mart, to robi mi sie slabo, pomimo tego, ze wiem o >dysleksji dosc sporo. Czy robilas kiedys jakies cwiczenia? >A jak bylo w Twoim przypadku z matma w szkole podst. Moja >corcia jes w 3 klasie. Pozdrawiam,.> TyskaTyska, może ja Ci odpowiem. Ja mam dysgrafię. Istotne jest to co jest powodem dyslekji lub dysgrafii u dziecka. Tu odpowiedź da Ci dobry psycholog. Bo te problemy mogą mieć różne podłoże. I w zależności od tego jakie jest podłoże można stosować różne ćwicznia.Nawet osoby z dysleksją lub dysgrafią mogą nauczyc się pisać w miare poprawnie, wymaga to jednak wielu systematycznych ćwiczeń pod okiem mądrego reedukatora.U mnie z matematyka było raczej dobrze - umysł mam raczej ścisły, choć zdażały się problemy zwłaszcza przy rozwiązywaniu takich długich przykładów (jak się one nazywały?), po prostu przepisując coś z linijki wyżej popełniałam błąd i wpisywałam inną liczbę.PozdrawiamMagdap.s. jak masz jeszce jakieś pytania z tym związane to pisz.
        • Gość: guest Re: jak pielengnowac chlopca IP: *.* 15.10.01, 09:05
          Czy mogę na priva?Tyska
          • Gość: guest Re: jak pielengnowac chlopca IP: *.* 17.10.01, 23:52
            temat był już poruszany dwa razy napewno . w którymś było dużo wypowiedzi panów na ten temat. ewa
            • Gość: guest Re: jak pielengnowac chlopca IP: *.* 18.10.01, 00:05
              to było 28.09.01 "pielęgnacja chłopca-pomóżcie"najlepiej wpisać "napletek " w wyszukiwarceewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka