Gość: guest IP: *.* 04.08.01, 16:05 Wiem, że strasznie dużo już było o fotelikach dla dzieci, ale zwykle dla tych większych. Chciałabym zapytać jakie foteliki sprawdzają sie dla maluszków zaraz po urodzeniu.Pozdraiam,Maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: fotelik dla noworodka IP: *.* 04.08.01, 17:14 Dla noworodków są foteliki-nosidła. Możesz kupić w zestawie z wózkiem,albo oddzielnie.Ja mam z wózkiem Bebecar"a.Są przeznaczone dla dzieci od 0-10 lub 13 kg.Ja teraz mam fotelik z PLAY"a, w którym mogą jeżdzić dzieci od 0-25 kg. Nie kupiłam go od razu,bo jest to nowość.Bartek(10 m-cy) nie ma jeszcze 13 kg,ale jest za wysoki do nosidła(montuje się go tyłem do kierunku jazdy i Mały nie mógł wyprostować nóżek).Zajrzyj do sklepu internetowego www.baby.com.pl;tam jest duży wybór.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: fotelik dla noworodka IP: *.* 05.08.01, 20:59 Jeśli chcesz kupić fotelik dla noworodka to zwróć uwagę jak wyprofilowane jest siedzisko. Większość fotelików jest w pozycji półsiedzącej i nie nadają się dla takiego maleństwa . Najlepiej pojechać do sklepu z dzieckiem i przymierzyć - wtedy będzieszmieć pewność że dzizdziusiowi w nowym nabytku będzie wygodnie. Polecam ci foteliki z funkcją bujania - bardzo przydatne w domu kiedy coś trzeba zrobić np. w kuchni - można wsadzić człowieczka i bujać go nogą.Pozdrawiam i życzę pomyślnych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś