Gość: Monika13 IP: *.* 04.06.02, 18:33 PomóżcieMam jeszcze trochę czasu, bo termin na 4 września, ale zastanawiam się nad pieluchami. Ile Wasze pociechy ich zuzywały na dobę. Czy nie oszczędniej wychodzą tetrowe? Poradżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iberia Re: ile i jakich pieluch IP: *.* 04.06.02, 21:51 czesc,nie wiem czy oszczedniej ale wg mnie gorzej dla pupki i wiecej czasyu zajmuje ich pranie i gotowanie a do tego jeszcze prasowanie.ja kupowlam kubeczkowi Huggies;y newborny,bo od pampersow dostal uczulenia.do tej potu wole Huggies"y bo maja lepsze zapiecia i sa bardziej elastyczne wiec lepiej dopsowuja sie do cialka jak dzidzia sie wierci w czasie snu i nie tylko.a ilosc?hmmmmm,poczatkow szlo okolo 8 pieluszek dziennie a teraz 4 lub 5iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmela Re: ile i jakich pieluch IP: *.* 05.06.02, 08:34 he u mnie szlo ok 5-6 pieluszke jak maly byl noworodkiem ale on byl z tych dla ktorych kupka prawie nie istnieje tetrowe nie wychodza taniej poniewaz proszek, prad ktory zuzywa pralka i zelazko no i twuj cenny czas , to wszytsko do kupy wziete wychodzi drozej, a przyjemniej jest swuj czas poswiecic maluszkowi. zwlaszcza ze po porodzie zobaczysz nie bedziesz miala wcale ochoty na pranie i inne takie tam Odpowiedz Link Zgłoś