Dodaj do ulubionych

Quinny Freestyle 4

IP: *.* 06.09.02, 08:03
Bardzo proszę o pomoc mamay- posiadaczki takiego wózka, ewentualnie podobnych modeli.Moje najwazniejsze pytanie, jaka jest chociaż orientacyjna waga takiego wózka?Ile kosztuje?Czy siedzisko jest na tyle szerokie, że zmieści sie tam powiedzmy przyszłościowo 2-latek, czy też ten wózek jest raczej dla malutkich dzieci?!Czy wózek ten miesci się po złożeniu bez problemu w bagazniku samochodu?Czy da się nim wjechać, zjechać po schodach- jaka jest średnica kólek?Z góry dziękuję za pomoc!!
Obserwuj wątek
    • Gość: spoko Re: Quinny Freestyle 4 IP: *.* 06.09.02, 16:15
      wózek waży napewno ponad 10 kg, średnicy kółek nie znam, ale spokojnie wózek zjeżdża i wjeżdża po schodach a kosztyje około 1250 zł, ale widziałam na allego.pl nowiutki wózek Quinny za chyba 780 zł, więc to naprawdę taniosmile. Quinny mamy od ponad 6 miesięcy i jestem z niego naprawdę bardzo, bardzo zadowolona. Myślę że dwulatek też się do niego zmieści, bo całkiem niedawno woziłam w tym wózku bartanka który ma ponad półtora roku i na brak miejcsa w wózeczku nie narzekał a do najmniejszych to on nie należy :)Pozdrawiam Anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka